• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelsko overtræk

Overtræk til cykelsko er med til at holde fødderne varme og fri for mudder og snavs, når du kører på landeveje og i skov. Her på siden finder du overtræk, der passer til både mænd og kvinder. I vinterhalvåret kan det være sværere at komme ud på cyklen grundet vejret. Med skoovertræk kan du imødekomme dette – de holder dine fødder varme og tørre, så du får en mere behagelig cykeltur og ikke skal frygte kulden. Vores modeller passer både til almindelige sko og klik-sko, så du kan bruge dem til forskellige slags cykling.

Se alt vores cykeltøj her, hvis du mangler andet tilbehør eller tøj til dine cykelture. En ny cykeljakke kan eksempelvis også hjælpe dig med at holde på varmen!

 

1 til 30 af 36

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 36

Sorter faldende
pr. side

Du finder mange forskellige modeller og farver i vores udvalg, der kommer fra forskellige brands – vi forhandler blandt andet Assos og GripGrab. I venstre side af udvalget kan du justere din søgning og tilpasse den, så den bliver mere præcis til dine ønsker. Her kan du eksempelvis vælge om du vil se modeller til kvinder eller mænd og størrelser samt pris. Alle modellerne i udvalget er også vandtætte, så de kan også bruges til den danske sommer, hvor man ikke altid kan regne med tørvejr og 20 grader.

Selvlysende modeller:
I vores udvalg af skoovertræk kan du også finde flere modeller der er selvlysende. Dette gør dig desuden mere sikker i trafikken, når du kører på de mørke vinterdage, hvor solen går tidligt ned. Hvis man kører meget i offentlig trafik kan disse modeller i høj grad overvejes. Vælg en model, der giver dig ekstra sikkerhed, når du trodser mørket og kulden.

Hvis varen er i vores fysiske butik har vi levering på 1-3 dage. Hvis ikke, så sker leveringen indenfor 3-7 dage, da varen sendes fra vores leverandører.