• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelsko

Vi har et bredt udvalg af cykelsko både til landevej, indoor og mountainbike. Typisk anvender landevejssko 3 huls klampe system som SPD-SL Look med mere, mens mountainbike cykelsko anvender et 2 bolt system til SPD eller Crankbrothers klampen. Husk at selve klamperne ikke følger med skoen, når du køber denne. Mountainbike cykelsko vil generelt have knopper på undersiden mens cykelskoen til landevejen og racercykler vil være glatte. Der er tre vigtige dele ved en cykelsko, som du kan læse meget mere om nederst her på siden. Se alt vores cykeltøj og find alle dine favoritter.

1 til 30 af 124

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 124

Sorter faldende
pr. side

 Cykelsko er en vigtig del af ens udstyr, og det rigtige valg af cykelsko er vigtigt. Cykelsko findes i mange kvaliteter og priser, og det kan du også finde i vores udvalg

Sålen er meget vigtig for både komfort og kraftoverførsel, de mere prisbillige cykelsko typisk anvender en plastik sål der er blødere end de stive carbonsåler med fokus på maksimal stivhed. Jo stivere dine cykelsko er, jo mere kraft får du overført til pedalen, når du træder i dem. Indersålen i cykelskoen er super vigtig for komforten og det er vigtig at have den rigtige svangstøtte i skoen, så du kan nyde din cykeltur bedst muligt.

Overdelen af cykelskoen er med til at give ventilation og sikrer den generelle pasform på overdelen af cykelskoen. Dyrere cykelsko er fremstillet af bedre og dyrere materialer der ikke vil give sig så meget og derved minimere krafttab.

Spændet. Der er mange forskellige typer spænder på cykelsko. Spænder fra en simpel velcro strop til det præcise BOA spænder hvor man kan microjustere ens spænding. Mange cykelsko har et kompromis mellem de 2 – nemlig typisk en enkelt velcrostrop og en et klik spænde der er meget stærkere end velcroen. 

Flere nye cyklister kan godt være usikre ved at skulle cykle med kliksko. Vores råd til dig er at blive komfortabel med din cykel først, og derefter starte ud med skoene. Arbejdet med at klikke ind og ud af pedalerne læres dog gennem træning, og er noget som du hurtigt vil vænne dig til. Klikskoene er ikke noget at være bekymret for, så længe du er tryg ved din cykel, så skal du nok hurtigt blive tilvendt med skoene.