Cykelsko

Vi har et bredt udvalg af cykelsko både til landevej / indoor og mountanbike. Typisk anvender landevejssko 3 huls klampe system som SPD-SL Look osv , mens mtb cykelksko anvender 2 bolt system til SPD eller Crankbrothers klampen mm. Husk at klamperne ikke følger med skoen. Mountainbike cykelsko vil generelt have knopper på undersiden mens landevejscykelsko vil være glatte.

Cykelsko er en vigtig del af ens udstyr, det rigtige valg af cykelsko er vigtig. Cykelsko findes i mange kvalitet og priser. Der er tre vigtige dele ved en cykelsko:

Sålen: Sålen er meget vigtig for komfort og kraftoverførsel, de mere prisbillige cykelsko anvender typisk en plastik sål der er blødere end de stive carbonsåler med fokus på maksimal stivhed. Jo stivere dine cykelsko er, jo mere kraft får du overført til pedalen. Indersålen i cykelskoen er super vigtig for komforten og det er vigtig at have den rigtige svangstøtte i skoen

Overdelen: Overdelen af cykelskoen er med til at give ventilation og sikre den generelle pasform på overdelen af cykelskoen, dyrere cykelsko er fremstillet af bedre og dyrere materialer der ikke vil give sig så meget og derved minimere krafttab.

Spændet: Der er mange forskellige typer spænder på cykelsko, de spænder fra en simpel velcro strop til det præcise BOA spænder hvor man kan microjustere ens spændning. Mange cykelsko har et kompromis mellem de 2 nemlig typisk en enkel velcro strop en et klik spænde der er meget stærkere end velcroen.

1 til 30 af 113

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 113

Sorter faldende
pr. side