• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykeljakker

Vi fører både cykeljakker til mænd og kvinder, og vi har mere end 90 forskellige jakker i vores udvalg, som du finder nedenfor på denne side. Der findes mange forskellige modeller, og der er stor forskel på om man vælger en billigere model fremfor en i en højere prisklasse. Blot fordi jakken er billigere betyder det ikke, at den er dårlig, men man fravælger oftest nogle af de ekstra detaljer, som medfølger ved en højere pris. Vi ønsker selvfølgelig, at du kun skal opleve cykeltøj af høj kvalitet, og derfor finder du også kun jakker i vores udvalg, som vi mener, giver dig en god cykeloplevelse. Husk altid cykelhjelmen, når du begiver dig ud på din cykeltur!

17 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

17 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Cykeljakken er en vigtig del af dit udstyr, hvis du vil opnå den største fornøjelse af at cykle. Når du begiver dig ud på landevejene er en cykeljakke lige så uundværlig som et par cykelbukser, når temperaturen siger vinter. Det helt særlige ved en cykeljakke er, at den ikke er særlig tyk, som en normal vinterjakke er – disse skaber oftest stor vindmodstand, som ikke gør noget godt for din cykeltur. Cykeljakkerne er tætsiddende og åndbare og langt de fleste er også vindtætte.  

Cykeljakker til kvinder

Selvom der oftest ikke er den store forskel på produkterne til mænd og kvinder, så kan det indenfor denne kategori godt betale sig at vælge en decideret kvindemodel. En herremodel vil på mange kvinder komme til at sidde til de forkerte steder, da kvinder har en anden facon end mænd, oftest med flere kurver. Opnå den bedste pasform med en cykeljakke specielt egnet til kvinder, som du også finder her på siden.

Hvis der på selve produktet står 1-3 dags levering betyder det, at vi har varen fysisk i vores butik og kan sende den afsted med det samme. På andre produkter står der 3-7 dags levering, hvor vi vil sende produkterne fra vores leverandørs lager, hvorfor der opstår en lidt længere levering.