• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelhue og pandebånd

Cykelhuer og pandebånd er en vigtig del af cykeltøjet, hvis du vil opnå den bedste fornøjelse af at cykle. Vi har cykelhuer til både mænd og kvinder. Du kan også finde forskellige hjelmhuer på siden, som du nemt kan have under din cykelhjelm, så du altid har sikkerheden og varmen helt i top – også når det kolde vejr er over os.

1 til 30 af 66

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 66

Sorter faldende
pr. side

Vi har et stort udvalg af nogle af de mest populære cykelhuer til cykelhjelme og ørevarmere til cykelhjelme også. Nogle af modellerne er fremstillet særligt til bestemte cykelhjelme og andre er universale og kan bruges til alle modeller – dette kan du læse meget mere om på det enkelte produkt. Særligt for modellerne, der er egnet til brug under hjelm er, at de er meget tynde med flade syninger og dermed er meget komfortable, da de ikke optager for meget plads under din cykelhjelm. 

Leveringstiden af både huer og pandebånd kan godt variere lidt, så vi har en guideline, hvor du kan se hvor lang leveringstid der er på det enkelte produkt. Hvis der på selve produktet står 1-3 dages levering, så har vi varen i vores fysiske butik, men hvis der derimod står 3-7 dages levering på produktsiden afsendes produktet fra vores leverandørs eget lager. Uanset hvad kan du med sikkerhed bestille varen og få den leveret hurtigst muligt.