• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelhjelme

Cykelhjelmene er en vigtig del af sikkerheden, når du er ude omkring på din cykel, og sikrer dig, at du får den bedste tur og kan nyde den til fulde. Nedenfor kan du se vores store udvalg af cykelhjelme, hvor du både finder varianter til mænd, kvinder og børn. Cykelhjelmen er en del af dit cykeltøj, så du kan samtidig tage et kig på dette udvalg og opgradere garderoben.

1 til 30 af 475

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 475

Sorter faldende
pr. side

Vi vægter sikkerheden rigtig højt, og derfor er alle modellerne i udvalget valgt fra kvalitetsbrands for at sikre dig et godt køb. 

Hjelmene har alle en god pasform og gode materialer for at sikre en vis komfort, da hjelmen er med dig på ture i alle slags vejr. Modellerne varierer, så du altid kan finde en model, der passer til dine behov. Udover at være opmærksom på kvaliteten og designet er det også vigtigt at fokusere på, om din ny cykelhjelm sidder korrekt på dit hoved. Hvis du er i tvivl om dette, så er du altid velkommen i vores fysiske butik, hvor vores personale står til rådighed til at hjælpe og vejlede dig, så kan du blive helt sikker.  

Mangler du andet tilbehør til dine cykelture, så se blandt andet vores cykelkurve, lygter eller låse. Hvis din ønskede vare er på lager vil den blive leveret indenfor 1-3 hverdage, og der kan gå op til en uge, hvis den sendes fra vores leverandørs lager.

Gode råd til brug af cykelhjelme

  1. Find en model der passer dig. Du kommer kun til at bruge din cykelhjelm, hvis den sidder godt og derfor er det ekstra vigtigt at finde en model, som du føler passer til dit hoved.

  2. Som voksen er du et stort forbillede for unge mennesker og børn, og hvis de ser dig køre med en cykelhjelm vil de med stor sandsynlighed også være mere villige til at bruge deres.

  3. Gå efter en cykelhjelm med god ventilation – på den måde bliver den igen mere komfortabel, især i sommervarmen, når du cykler fra sted til sted. Ventilationshullerne sikrer dig, at varmen ikke ophober sig ved dit hoved.

  4. Vores sidste råd er, at du køber en cykelhjelm der er godkendt efter EU standarder. På denne måde er du sikret, at din nye cykelhjelm opfylder alle krav om sikkerhed.

Et ofte stillet spørgsmål – “Er det lovpligtigt at bruge cykelhjelm?”

Nej, det er ikke lovpligtigt at bruge cykelhjelm, men dog anbefaler vi under alle omstændigheder stadig, at du benytter en hjelm, når du begiver dig ud på dine mange cykelture, da den bestemt er den bedste måde at sikre dit hoved. Så hvis du ikke allerede har en, så vil vi anbefale dig at finde en ny cykelhjelm her – så kan du nyde alle dine ture til fulde.

Dog er det lovpligtigt, at den førende af cyklen altid skal have begge fødder på pedalerne og mindst den ene hånd på cykelstyret.