Cykelhandsker

I vores udvalg her på siden finder du handsker til både mænd og kvinder, samt cykelhandsker med og uden fingre. Vores udvalg af cykelhandsker omfatter blandt andet både handsker til sommer, forår, efterår og vinter, hvor alle produkterne har gennemgået store overvejelser i forhold til handskernes elementer, såsom funktionalitet, anvendelighed, greb og en ergonomisk korrekt udformning. Se cykelhandsker i flere varianter og modeller her på siden.

Cykelhandsker

Varer 1 til 30 af 233 total

Filtre
 • Placering
 • Vare
 • Pris
 • Mærke
Vare
 1. AGU Essential Black Cykelhandsker
  Sammenlign
 2. AGU Essential Deep Winter Cykelhandsker
  Sammenlign
  AGU Essential Deep Winter Cykelhandsker
  Fra 399,00 kr. Normalpris 499,00 kr.
 3. AGU Essential Gel Optical Black Cykelhandske
  Sammenlign
 4. AGU Essential Gel Optical White Cykelhandske
  Sammenlign
 5. AGU Essential Gel Super Black Cykelhandsker
  Sammenlign
 6. AGU Essential Gel Super White Cykelhandsker
  Sammenlign
 7. AGU Essential HiVis Cykelhandske
  Sammenlign
 8. AGU Essential Neopren Cykelhandsker
  Sammenlign
 9. AGU Essential Pittards Leather Cykelhandsker
  Sammenlign
 10. AGU Essential Stretch Black Cykelhandsker
  Sammenlign
 11. AGU Essential Stretch HiVis Cykelhandsker
  Sammenlign
 12. AGU Essential Stretch Neon Yellow Cykelhandsker
  Sammenlign
 13. AGU Essential Weatherproof Cykelhandsker
  Sammenlign
  AGU Essential Weatherproof Cykelhandsker
  Fra 389,00 kr. Normalpris 449,00 kr.
 14. AGU Essential White Cykelhandsker
  Sammenlign
 15. AGU Essential Windproof Black Cykelhandske
  Sammenlign
  AGU Essential Windproof Black Cykelhandske
  Fra 249,00 kr. Normalpris 349,00 kr.
 16. AGU Essential Windproof Fluo Yellow Cykelhandske
  Sammenlign
  AGU Essential Windproof Fluo Yellow Cykelhandske
  Fra 259,00 kr. Normalpris 349,00 kr.
 17. AGU Heated Black Cykelhandsker
  Sammenlign
  AGU Heated Black Cykelhandsker
  Fra 999,00 kr. Normalpris 1.399,00 kr.
 18. AGU High Summer Black Cykelhandske
  Sammenlign
 19. AGU High Summer Deep Blue Cykelhandske
  Sammenlign
 20. AGU High Summer White Cykelhandske
  Sammenlign
 21. AGU Merino Knit Waterproof Cykelhandsker
  Sammenlign
 22. AGU Neoprene light Cykelhandsker
  Sammenlign
 23. ALÉ Vinter handske
  Sammenlign
  ALÉ Vinter handske
  Fra 499,00 kr. Normalpris 649,00 kr.
 24. Alé Neoprene Plus cykelhandske
  Sammenlign
  Alé Neoprene Plus cykelhandske
  Fra 549,00 kr. Normalpris 549,95 kr.
 25. Alé Wind Protection cykelhandske
  Sammenlign
  Alé Wind Protection cykelhandske
  Fra 369,00 kr. Normalpris 449,95 kr.
 26. Assos GT Regnhandsker
  Sammenlign
  Assos GT Regnhandsker
  Fra 549,00 kr.
 27. Assos RS FF Cykelhandsker
  Sammenlign
 28. Assos RS FF Kort Cykelhandske
  Sammenlign
 29. Assos Spring/Fall Liner Cykelhandsker
  Sammenlign
 30. Assos Trail FF Cykelhandsker
  Sammenlign
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Du kan også besøge vores andre sider for andre produkter, der ligeledes sikrer dig en bedre cykeltur i alt slags vejr. Tag blandt andet et kig på vores cykelhjelme eller cykelbriller.

Gode og beskyttende handsker gør en verden til forskel, når man befinder sig på en cykel i forbindelse med både korte og lange cykelture. Uanset om man kører som rytter eller motionist, så er man ofte udsat for ustadigt vejr, vind og blæst, der giver en ekstra slid mod hænderne, der holder om et koldt cykelstyr.

Brands der sikrer dig en høj kvalitet og bedre cykelture

Et par cykelhandsker sikrer, at du får et meget bedre greb om dit cykelstyr i alt slags vejr, hvilket også giver dig en bedre kontrol over cyklen, så du mindsker risikoen for styrt. Uanset om du er motionist eller rytter, så er et par cykelhandsker altid godt at have i sin cykelgarderobe. Vi fører mange af de velkendte mærker, blandt andet GripGrab og Specialized. Mærker er alle af høj kvalitet og er fremstillet i slidstærke materialer.

Hvis du som rytter kører mange og lange ture, så vil vi anbefale, at du går på jagt efter et par cykelhandsker med indlæg, da det giver ekstra beskyttelse til dine hænder mod vabler. Indbyggede gelepuder giver desuden en mere behagelig kørsel for dine hænder. Find dine nye cykelhandsker til alle årstiderne her på siden, så du kan nyde alle dine cykelture uanset vejret.

Hvorfor bruge cykelhandsker?

Gode og beskyttende cykelhandsker gør en verden til forskel, når du befinder dig på en cykel i forbindelse med både korte og lange cykelture. Uanset om du kører som rytter, pendler eller motionist, så er du ofte udsat for ustadigt vejr med regn, vind og blæst. Det slider ekstra på huden på hænderne, der holder om et koldt cykelstyr. Du kan også nøjes med at have cykelhandskerne med, så du altid kan tage dem på, hvis vinden bider i fingrene.

Udover at beskytte huden mod vind og vejr har cykelhandsker også den funktion, at de hjælper dig med at have et fastere og mere sikkert greb om cykelstyret. Et cykelstyr kan let blive glat, når det regner, og det bliver vådt. Det problem undgår du med cykelhandskerne på hænderne. De vil give dig fuld kontrol over cyklen, så du mindsker risikoen for styrt. Og hvis du endelig skulle styrte, er dine hænder beskyttet mod den grove asfalteksem.

De minimerer desuden dannelsen af vabler på hænderne, som du kan få, især hvis du kører mountainbike og virkeligt udfordrer dig selv med skarpe sving og stejle stigninger. På den måde får du både en mere sikker og god cykeloplevelse. Når der er styr på sikkerhedsudstyret, så kan du nemlig meget bedre give den fuld gas, fordi du ikke skal bekymre dig om hænder, der glider og briller, der falder af mv. Cykelhandsker udgør en vigtig del af sikkerhedsudstyret.

Du kan besøge vores andre sider for andre produkter, der ligeledes sikrer dig en bedre cykeltur i alt slags vejr. Tag blandt andet et kig på vores lækre cykeltasker som er utroligt praktiske at have med på længere ture. Heri kan du fx opbevare et par ekstra cykelhandsker, hvis luften er koldere, end du regnede med. Du kan også have din cykelnøgle og mange andre ting i din cykeltaske, hvilket især er nyttigt, når du skal på længere cykelture og gerne vil være fri for at have en rygsæk på ryggen.

Cykelhandsker uden fingre fra kendte brands

Uanset om du er amatørrytter eller professionel cykelrytter, så er et par cykelhandsker altid godt at have i sin cykelgarderobe. Vi fører mange af de velkendte brands, blandt andet GripGrab og Specialized. Vores er alle udvalgt ud fra vores krav til høj kvalitet, samt at de er fremstillet i slidstærke materialer.

Hvis du som rytter kører mange og lange ture, så vil vi anbefale, at du går på jagt efter et par cykelhandsker med indlæg, da det giver ekstra beskyttelse til dine hænder mod vabler. Indbyggede gelepuder giver desuden en mere behagelig kørsel for dine hænder. Mange foretrækker cykelhandsker uden fingre for bedre føling - hos Bikesport finder kvalitets handsker både med og uden fingre samt med og uden en blød og beskyttende gelpude inden i håndfladen.

Find dine nye vinter cykelhandsker eller nogle tyndere af slagsen til de varme måneder. En god handske til din cykling skal være tilpasset vejrforholdet.

Cykelhandsker til både børn, damer og herrer - og alle årstider

Hos Bikesport har vi lune vinter cykelhandsker som er lavet i et tykkere materiale, med højere fokus på, at de skal være vindtætte og vandtætte, så dine hænder er beskyttet mod kulden. For når du cykler i sne og koldt vejr, er hænderne virkeligt meget udsatte og kan nærmest blive helt stive af kulde så du mister følingen med dit greb.

Derudover har vi flotte farverige cykelhandsker til børn med fine mønstre. Cykelhandsker uden fingre er også populære til børn eller om sommeren, når det er varmt. Så kan det være rart at være iklædt mere luftige handsker.

Leder du specifikt efter cykelhandsker til damer får du flere feminine detaljer og i mange tilfælde er handsken smallere end cykelhandsker til herrer. De feminine detaljer kan fx bestå i farven, mønstret og udformning. Du kan naturligvis også finde cykelhandsker til damer, som er neutrale, sorte og mindre prangende.

Herre cykelhandsker er designet og ses ofte som unisex-handsker som lige så vel kan bruges af kvinder også. Få en optimal cykeloplevelse med det rette gear. Er du i tvivl eller har behov for vejledning står vi naturligvis altid klar med kompetent rådgivning.