• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelhandsker

I vores udvalg her på siden finder du handsker til både mænd og kvinder, samt cykelhandsker med og uden fingre. Vores udvalg af cykelhandsker omfatter blandt andet både handsker til sommer, forår, efterår og vinter, hvor alle produkterne har gennemgået store overvejelser i forhold til handskernes elementer, såsom funktionalitet, anvendelighed, greb og en ergonomisk korrekt udformning. Se cykelhandsker i flere varianter og modeller her på siden.

1 til 30 af 106

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 106

Sorter faldende
pr. side

Du kan også besøge vores andre sider for andre produkter, der ligeledes sikrer dig en bedre cykeltur i alt slags vejr. Tag blandt andet et kig på vores cykelhjelme eller cykelbriller.

Gode og beskyttende handsker gør en verden til forskel, når man befinder sig på en cykel i forbindelse med både korte og lange cykelture. Uanset om man kører som rytter eller motionist, så er man ofte udsat for ustadigt vejr, vind og blæst, der giver en ekstra slid mod hænderne, der holder om et koldt cykelstyr.

Brands der sikrer dig en høj kvalitet og bedre cykelture

Et par cykelhandsker sikrer, at du får et meget bedre greb om dit cykelstyr i alt slags vejr, hvilket også giver dig en bedre kontrol over cyklen, så du mindsker risikoen for styrt. Uanset om du er motionist eller rytter, så er et par cykelhandsker altid godt at have i sin cykelgarderobe. Vi fører mange af de velkendte mærker, blandt andet GripGrab og Specialized. Mærker er alle af høj kvalitet og er fremstillet i slidstærke materialer.

Hvis du som rytter kører mange og lange ture, så vil vi anbefale, at du går på jagt efter et par cykelhandsker med indlæg, da det giver ekstra beskyttelse til dine hænder mod vabler. Indbyggede gelepuder giver desuden en mere behagelig kørsel for dine hænder. Find dine nye cykelhandsker til alle årstiderne her på siden, så du kan nyde alle dine cykelture uanset vejret.