• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelbriller

Herunder finder du vores udvalg af cykelbriller til både begyndere, motionister og professionelle ryttere. Vi forhandler cykelbriller fra flere producenter, der alle har tænkt funktion, anvendelighed og design ind i deres brilledesign, så den gør mest muligt gavn for dig som rytter. Hos Bikesport forhandler vi cykelbriller, der passer til ethvert behov, da god cykling skal være tilgængelig for alle. Vores lækre cykelbriller ligger indenfor flere forskellige prisgrupper af samme grund. Se også alt vores cykeltøj!

1 til 30 af 58

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 58

Sorter faldende
pr. side

Du kan altid klikke ind på de enkelte produkter for at læse meget mere om de specifikke egenskaber ved brillen, og dermed finde frem til den helt rigtige cykelbrille, der er tilpasset lige netop dit behov. Valget af den rette brille for dig kan både afhænge af faktorer som størrelse, farve, anvendelsesformål med mere.

Udstyr som et par cykelbriller er med til at sikre den bedste oplevelse for dig, når du er ude og cykle. Udover cykelbrillerne, så har vi også enkelte næseklips samt linserens, og du kan finde meget andet udstyr hos os, som eksempelvis cykelhjelme, der holder dig sikker på dine ture.

Polariserede cykelbriller

Der er mange fordele ved et par polariserede cykelbriller. De polariserede linser er med til at reducere genskinnet, som kan opstår fra for eksempel biler, sne og generelt landevejene. Når sollys rammer en overflade bliver dens bølgelængde reflekteret horisontalt, hvilket giver et skarpere skær, da lyset bliver forstærket, hvilket kan forekomme generende på en cykeltur, hvor man gerne vil have et godt udsyn for sikkerhedens skyld – dette hjælper et par polariserede cykelbriller dig med.

Farverne på cykelbrillernes glas

Der er gennemgående 3 typer af glas, som hører til en standard cykelbrille.
Gule glas bruges oftest i vejr, hvor sigtbarheden er dårlig. Dette kan for eksempel være i tåge eller mørke.
Gennemsigtige glas eller hvide glas bruges primært blot til at holde fremmedlegemer ude af øjnene, når du cykler og giver ikke den store modstand til genskær og sigtbarhed.
Mørke glas bruges, som en solbrille, til at skåne øjnene mod sollyset.