• E-mærket
 • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelbriller med styrke/uden

Herunder finder du vores udvalg af cykelbriller til både begyndere, motionister og professionelle ryttere. Vi forhandler cykelsolbriller fra flere producenter, der alle har tænkt funktion, anvendelighed og design ind i deres brilledesign, så den gør mest muligt gavn for dig som rytter. Hos Bikesport forhandler vi cykelbriller med styrke til dig der har behov for det. Få optimal køreglæde med godt udstyr. Vores lækre solbriller til cykelryttere ligger indenfor flere forskellige prisgrupper. Se også alt vores cykeltøj!

1 til 30 af 79

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 79

Sorter faldende
pr. side

Cykelbriller sikrer mod sol og bl.a. insekter

En cykelbrille er et uundværlige tilbehør for enhver cykelrytter. Det er hverken fedt at blive blændet af solen eller få skidt og snavs i øjnene. Kører du for eksempel racercykel vil du opleve ubehag i høj fart uden cykelbriller, rindende øjne, insekter, genskær og meget andet kan genere cykelturen. Det er derfor både mest komfortabelt men også mest sikkert at køre med cykelbriller. Kører du i hold hvor der køres tæt og i meget høj fart, er det ikke optimalt at lave et udsving fordi du får en flue i øje eller har overset noget forude.

Er du i tvivl om hvilke cykelsolbrille der er ideelt til dig og dit behov, står vi altid til rådighed. Vi fører en lag række af de populære BBB cykelbriller med forskellige egenskaber og prisklasser. Du finder mærker som:

 • - BBB
 • - Lazer Sport
 • - Muc Off
 • - Rudy Project
 • - Shimano
 • - Tifosi
 • - XLC

Polariserede glas på cykelbriller

Der er mange fordele ved et par polariserede cykelbriller. De polariserede linser er med til at reducere genskinnet, som kan opstår fra for eksempel biler, sne og generelt landevejene. Når sollys rammer en overflade bliver dens bølgelængde reflekteret horisontalt, hvilket giver et skarpere skær, da lyset bliver forstærket, hvilket kan forekomme generende på en cykeltur, hvor man gerne vil have et godt udsyn for sikkerhedens skyld – dette hjælper et par polariserede cykelbriller dig med.

Flere af vores solbriller har også indbyggede Photochromic PH linser, hvilket gør at linserne tilpasser sig til vejret. Linserne bliver næsten klare når det er mørkt og de bliver mørke når det er lyst. Det er en form for intelligent cykelsolbriller der tilpasser sig automatisk til lyset.

Farverne på cykelsolbrillernes glas

Der er gennemgående 3 typer af glas, som hører til en standard cykelbrille.

 • 1) Gule glas bruges oftest i vejr, hvor sigtbarheden er dårlig. Dette kan for eksempel være i tåge eller mørke.
 • 2) Gennemsigtige glas eller hvide glas bruges primært blot til at holde fremmedlegemer ude af øjnene, når du cykler og giver ikke den store modstand til genskær og sigtbarhed.
 • 3) Mørke glas bruges, som en solbrille, til at skåne øjnene mod sollyset.Her finder du flere modeller med optisk glas der selv toner glasset efter behov.

BBB cykelbriller - kvalitets cykelbriller

Når du vælger at investere i et par rigtig lækre cykelbriller får du oftest en yderst fleksibel brille. Stellet kan for eksempel være lavet Grilamid, hvilket er meget fleksibelt og udholdende materiale. Typisk er der et hav af indstillingsmuligheder på en BBB cykelbrille som man ikke ser på et par traditionelle solbriller. Du kan få justerbar næseclip og strategiske ventilationsåbninger som alt i alt gør, at du næsten ikke kan mærke du har dem på.

Flere af linserne er fremstillet af Polycarbonate og f.eks. indeholder BBB Impulse et indbygget magnetisk system, som gør det lettere at skifte linse. Er du helt nybegynder kan du starte med et par billige solbriller til din cykling indtil du ved hvad dine behov er for en rigtig god cykelbrille.