Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

Cykeltøj

I denne kategori finder du alle former for cykeltøj, som du kunne ønske dig til dine mange cykelture. Vi har en lang række af forskellige mærker, som du kan shoppe blandt – vi har desuden produkter til både mænd, kvinder og børn. Uanset om dine cykelture er sæsonbetonede eller du cykler året rundt, så kan du med garanti finde lige det cykeltøj, som du søger her på siden!

Cykeltøj

Cykeltøj til herrer og kvinder

Som beskrevet har vi cykeltøj til alle. Vi har både tøj til dig, der cykler lange distancer, som har brug for blandt andet gode cykelbukser for en god komfort på sadlen, men vi har også et fint udvalg til dig, der blot har brug for en god jakke til og fra arbejde, som du kan bevæge dig i. 

Det er selvfølgelig en smagssag, hvordan man vælger at klæde sig på til sine ture – både i forhold til selve cykeltøjet og antallet af lag, men også med blik på designet. På den ene side finder vi mange ryttere, der går meget op i de mange muligheder, der findes indenfor tilbehør og cykeltøj, mens andre cykelryttere foretrækker et meget mere minimalistisk valg. Derfor er der også mange valgmuligheder i dette udvalg, så du, uanset præferencer, kan finde lige netop det look, som du er på udkig efter. Du finder mange forskellige designs – cykeltøj med mange detaljer og farver, men også cykeltøj i et helt klassisk og rent look. Igen findes der både et sortiment til mænd og kvinder.

Cykeltøj til alle sæsoner

Vi tilbyder både cykeltøj til forår, efterår, sommer og vintersæsonerne. Du finder let det du er på udkig efter ved hjælp af kategorierne herunder og filtreringen i venstre side af skærmen. Vi har noget for enhver smag og i mange forskellige prisklasser. Meget udstyr passer heldigvis til alle sæsonerne.Cykelbrillerne er for eksempelvis et hit året rundt, da solen kan stå skarpt uanset sæson. Vi har også her mange forskellige modeller, der passer til forskellige niveauer for ryttere og mange prisklasser, der afspejler dette. Du kan læse meget mere om brillerne på kategorisiden og samtidig på de enkelte produkter.

Især de løse arme og ben kan være en fordel at have i sin cykelgarderobe, da de gør, at du kan bruge dit andet cykeltøj flere sæsoner igennem. De giver dig den ekstra varme, som du kan ønske, når sæsonen skifter – for eksempel når sommeren er ved at slutte og du kører i de tidlige morgener eller senere aftentimer. Når det går hen og bliver koldere end det, så kan du også tilføje en ekstra jakke, så du kan holde varmen gennem hele vintersæsonen. Du kan også altid supplere dette med huer og eller pandebånd samt skoovertræk, der holder dig varm på dine ture. Se hele vores udvalg igennem og få endnu bedre cykelture fremover! Mange af disse elementer indenfor cykeltøj vil vi derfor også vurdere som meget fleksible, da du gennem din sammensætning af tøj og løsdele nemt kan skabe det helt rette look på tværs af din cykelgarderobe. Således kan du både benytte din cykel t-shirt gennem hele sommeren, men også til efterår og vinter ved brug af de omtalte løse ærmer og en god cykeljakke.Hele året rundt. Godt udstyr er vigtigt for den bedste cykeloplevelse.

Cykeltøj: En kombination af design og sikkerhed

Når vi taler om vores sortiment af cykeltøj, så er det selvfølgelig ikke kun designs og de mange anvendelsesmuligheder, der er nøgleord. Vi har i høj grad også fokus på, at der er en vis sikkerhed i udvalget. Derfor finder du også mange smarte cykelhjelme, som kombinerer en høj standard indenfor sikkerhed, men selvfølgelig også har de fine designs in mente. Husk altid at have sikkerheden i fokus!

Vi sørger altid for en hurtig levering – vi har 1-2 dages levering på lagervarer, så du hurtigst muligt kan få dit nye cykeltøj i brug. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få den perfekte cykelgarderobe.