• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Støtteben

Her på siden finder du et stort udvalg af støtteben til alle typer af cykler og i alle prisklasser fra mærker som Bike Attitude, BikePartner, BBB og Spanninga. Hos Bikesport.dk forhandler vi blandt andet enkelt og dobbelt støtteben. Derudover forhandler vi også støttehjul og støttestang til de mindste. Har du nogen spørgsmål til støtteben cykel, er du mere end velkommen til at spørge os til råds, inden du beslutter dig.

1 til 30 af 50

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 50

Sorter faldende
pr. side

Stort udvalg af støtteben

På udkig efter et støtteben til cyklen? Et støtteben er ofte en af de mest oversete dele på en cykel, indtil man pludselig står og skal parkere sin cykel og mangler støttebenet. Det er rigtig irriterende, når man gerne vil parkere sin cykel og man først skal rundt og lede efter en væg eller andet, som cyklen kan stå op af. Med et støtteben, også kaldet en støttefod, er det nemt og hurtigt at parkere cyklen lige hvor du har lyst til. Hos Bikesport.dk har vi et stort udvalg af støtteben, der passer til forskellige typer af cykler. Herunder ser du en oversigt over typer af støtteben cykel, vi forhandler:

  • Justerbar støtteben
  • Støtteben MTB
  • Bagstøtteben
  • Enkelt støtteben
  • Dobbelt støtteben

Hvordan monteres støtteben?

I det følgende vil vi kort beskrive, hvordan og hvor støttebenet skal monteres. Et sidestøtteben monteres nederst på stellet lige mellem pedalerne. Dette er det mest almindelige, hvor støttebenet blot vippes ned til den ene side, hvorefter cyklen tilter lidt så den kan støtte sig op af benet. Du kan også vælge et bagstøtteben, der sikrer en bedre vægtbalance. Støttebenet monteres længere tilbage på cyklen ved det bageste hjuls nav. Den sidste model er et dobbelt støtteben, der har to ben i stedet for ét, som de andre varianter. Denne type gør, at din cykel ikke tilter, men derimod stå mere ret, når den er parkeret. Et dobbelt støtteben er især velegnet og benyttes ofte til større og tungere cykler, der ikke kan tilte med et almindeligt støtteben. Det kan eksempelvis fungere godt med ladcykler.

Vi forhandler også støttehjul og støttestang

Hos Bikesport.dk forhandler vi også støttehjul og støttestang til de mindste. Disse hjælpemidler giver børn den nødvendige støtte, så de kan komme godt i gang med at cykle helt uden hjælp. Har du nogen spørgsmål til vores støtteben, støttehjul eller støttestang, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller komme forbi butikken i Holbæk.