• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Støtteben

I nogle tilfælde kan diverse former for hjælpemidler i form af støtteben, støttehjul eller en støttestang til børnecyklen være mere end en praktikalitet, men også en hjælp. Herunder finder du derfor et udvalg af støtteben og støttestænger. Sidstnævnte kan være et pragtfuldt element, som kan hjælpe dine børn med at komme godt i gang med at cykle.

Se eksempelvis Kildemoes støttestangen i aluminium til montering på børnecykler, der er et rigtig godt redskab, som hjælper barnet godt i gang med at lære at cykle. Denne type støttestang kan klikkes af og på, indtil der ikke længere er behov for den ekstra hjælp, og man kan supplere barnets cykel med støtteben og støttehjul.

 

28 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

28 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Støtteben til cykel er en del af det udstyr, som de fleste har på deres almindelige bycykel, og selvom det ikke altid virker som noget af det vigtigste, så er det dog alligevel noget af det tilbehør, der bliver benyttet i høj grad. Det værste, når man cykler i byen og gerne vil parkere sin cykel er nemlig, hvis man først skal rundt og lede efter en væg eller andet, som cyklen kan stå op af. Et støtteben, også kaldes støttefod, klarer nemt dette job, så du kan parkere cyklen hvor du har lyst til.

Montering og typer af støtteben:

I det følgende vil vi kort beskrive, hvordan og hvor støttebenet skal monteres. Et sidestøtteben monteres simpelt nederst på stellet lige mellem pedalerne. Dette er en meget klassisk mode, hvor støttebenet blot vippes ned til den ene side, og cyklen dermed kan tilte lidt og støtte sig op af benet. Du kan også vælge et bagstøtteben, der monteres længere tilbage på cyklen, men stadig på stellet – det monteres på stellet ved det bagerste hjuls nav.

Den sidste model er et dobbeltstøtteben, der har to ben i stedet for ét som de andre varianter. Denne type gør, at din cykel ikke tilter, men derimod stå mere ret, når den er parkeret. Et dobbeltstøtteben er især velegnet og benyttes ofte til større og tungere cykler, der ikke kan tilte med et almindeligt støtteben. Det kan eksempelvis fungere godt med ladcykler.