Stelbeskyttelse

Stelbeskyttelse sikrer en god beskyttelse af din cykel og er nødvendigt, særligt hvis du kører på ujævnt underlag, fx i skoven, grusveje eller lignende. Hos Bikesport finder du flere varianter af stelbeskyttelse, herunder en kædebeskytter, kabelbeskytter, skivebremse beskytter og meget mere. Ønsker du at beskytte din cykel endnu mere, mens du samtidig også beskytter dit tøj, kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg af kædeskærme.

Stelbeskyttelse

10 varer

Filtre
 • Placering
 • Vare
 • Pris
 • Mærke
Vare
 1. BBB BikeSkin Stelbeskyttelse klistermærker
  Sammenlign
  BBB BikeSkin Stelbeskyttelse klistermærker
  Tilbudspris 39,00 kr. Normalpris 49,95 kr.
 2. BBB Stelbeskytter Neopren L
  Sammenlign
  BBB Stelbeskytter Neopren L
  Tilbudspris 49,00 kr. Normalpris 54,00 kr.
 3. BBB Stelbeskytterfor neopren M
  Sammenlign
  BBB Stelbeskytterfor neopren M
  Tilbudspris 49,00 kr. Normalpris 53,00 kr.
 4. BBB Stelbeskytterfor neopren XL
  Sammenlign
  BBB Stelbeskytterfor neopren XL
  Tilbudspris 49,00 kr. Normalpris 54,00 kr.
 5. Bianchi Celeste kabelbeskytter
  Sammenlign
 6. Bianchi Sort / celeste kabelbeskytter
  Sammenlign
 7. Bianchi Sort / hvide kabelbeskytter
  Sammenlign
 8. Sram Stelbeskytter Kabel
  Sammenlign
  Sram Stelbeskytter Kabel
  Fra 69,00 kr. Normalpris 74,95 kr.
 9. XLC stødabsoberende Bar Tape Gp-101
  Sammenlign
  XLC stødabsoberende Bar Tape Gp-101
  Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 109,00 kr.
 10. Zéfal Skin Armor - M stelbeskyttelse
  Sammenlign
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Stelbeskyttelse - find det rette hos Bikesport

Hos Bikesport finder du et stort udvalg af stelbeskyttelse, der beskytter din cykel og dermed giver en længere levetid. Der findes mange forskellige varianter af en stelbeskytter, så du med garanti kan finde den type, der løser dit problem bedst. 

Her på siden finder du følgende typer af stelbeskyttelse:

 • Kædebeskytter
 • Kabelbeskytter
 • Klistermærker
 • Skivebremse beskytter
 • Beskyttelse til krankarmen
 • Bar tape

Hver variant findes i flere farver og størrelser, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst til din cykel. De findes desuden i mange forskellige materialer, der har hver deres fordele og matcher dit behov og brug af cyklen. Du kan eksempelvis vælge mellem neopren, klistermærker, gummi eller plastik.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige varianter af stelbeskyttelse, så du kan finde frem til den rette for dig. Fælles for alle stelbeskyttere er, at de beskytter stellet for ridser, hvilket i sidste ende kan medføre rust, tæring og nedsættelse af stellets kvalitet og performance. Det er desuden et kedeligt look, når der først er store ridser i stellet.

Kædebeskytter

Når du kører på ujævnt terræn, kan kæden bevæge sig ud af sin faste bane. Dette betyder, at kæden hurtigt kan komme i kontakt med stellet og dermed give slag og ridser.

En kædebeskytter sættes på stellet under kæden, da det netop er dette sted, der er mest udsat for kædens hoppen og svirpen.

Der findes flere varianter, herunder neopren, klistermærker og plastik.

Kabelbeskytter til cykel

En kabelbeskytter sættes direkte rundt om kablet, så dette ikke slider mod stellet. Når der er konstant kontakt mellem stel og kabel, kan det resultere i ridser på stellet samt svække kablet.

Vælg mellem en stelbeskytter, der sættes direkte på kablet eller klistermærker, der sættes på selve stellet.

Klistermærker som stelbeskytter

Klistermærker er den letteste løsning, når du vælger stelbeskyttelse. Klistermærkerne sættes direkte på stellet i det udsatte område og kan let skiftes ud, når dette bliver slidt.

Husk at sætte mærkerne på et rent og tørt stel.

Skivebremse beskytte

Disse beskytter din skivebremse for unødige slag. Findes både til for og bag skivebremser og passer til flere størrelser.

Krankarm beskytter

Beskyt din krankarm for stenslag og ridser med en krankarm beskytter. Findes i mange forskellige farver.

Bar tape

Når du sætter bar tape på håndtagene, beskytter det ikke kun håndtagene mod slid, men det beskytter også dine håndled. Tapen sørger for at absorbere vibrationer og stød, og skåner dermed håndleddene.

En stelbeskytter forlænger både udseendet og levetiden af din cykel

Stelbeskyttelse har mange fordele og bør især anvendes, hvis du kører på ujævne overflader. Dette betyder, at du især bør bruge stelbeskyttelse til MTB, da denne form for kørsel netop foregår i skoven, på grusstier og lignende.

Hvis man udelukkende fokuserer på det æstetiske og selve udseendet på cyklen, kan det være ærgerligt med store ridser hist og her. Disse ridser vil især kunne findes på de udsatte områder, som fx på stellet under kæden, omkring kabler og på krankarmen.

Stelbeskyttelse findes i mange farver, så du kan matche til din cykels farve eller skabe kontraster. Der er naturligvis også rig mulighed for at finde en helt klassisk sort.

En stelbeskytter til MTB eller andre cykler har naturligvis også fordelen ved at forlænge levetiden. Stelbeskyttelse forhindrer nemlig, at der sker unødigt slid. Når der opstår ridser på stellet, stiger muligheden for rust eller at der tæres på metallet, da lakken ikke længere beskytter. Desuden kan konstant slid mod kabler være med til at disse slides og skal udskiftes oftere.

Få effektiv stelbeskyttelse med klistermærker

Klistermærker som stelbeskytter til cykel er en smart og let anvendelig måde at bruge stelbeskyttelse på. Klistermærkerne kommer i flere former og størrelser, så du altid har mulighed for at finde den størrelse, der passer til det udsatte sted. Når du vælger en klistermærke stelbeskytter, kan du desuden også selv vælge placeringen efter behov.

Hvis du ønsker at gøre brug af denne form for stelbeskyttelse, skal du være opmærksom på, at stellet altid skal være rent og tørt, inden klistermærket sættes på. Dette sikrer, at limen hæfter og at beskyttelsen sidder ordentligt fast.

Den bedste stelbeskyttelse fra markedets førende mærker

Hos Bikesport finder du stelbeskyttelse fra de bedste mærker på markedet. Alle mærkerne garanterer et bredt udvalg til en skarp pris, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Find de bedste mærker hos Bikesport, herunder:

 • BBB
 • Bianchi
 • Sram
 • XLC
 • Zefal