Cykelrygsække

Cykelrygsække er en god løsning til dig, der normalt kører lidt længere ture end den normale cykelrytter. Den er samtidig en god løsning til dig, der måske cykler til og fra arbejde, og skal have nogle ting med dig på vejen. Rygsækkene og modellerne er både tilpasset mænd og kvinder, og dertil pasforme, der giver dig den bedste komfort, når du cykler med en af disse rygsække. Er du ikke så meget til cykelrygsække, og kører nogle mindre ture, så kan en almindelig cykelkurv også være en mulighed – eller de kan fungere i samspil med en større oppakning. Går også på opdagelse i hele udvalget af cykeltøj

Cykelrygsække

16 varer

Filtre
 • Vare
 • Pris
Vare
 1. Abus Lumino Night Cover til Rygsæk
  Sammenlign
 2. Abus Lumino Urban X-Cover til Rygsæk
  Sammenlign
 3. Basil B-SafeNordlicht Backpack 13L Black
  Sammenlign
  Basil B-SafeNordlicht Backpack 13L Black
  Tilbudspris 799,00 kr. Normalpris 1.149,00 kr.
 4. Basil B-SafeNordlicht Backpack 18L Green
  Sammenlign
  Basil B-SafeNordlicht Backpack 18L Green
  Tilbudspris 919,00 kr. Normalpris 1.249,00 kr.
 5. Basil Ever-Green Backpack Beige cykeltaske
  Sammenlign
  Basil Ever-Green Backpack Beige cykeltaske
  Tilbudspris 529,00 kr. Normalpris 649,00 kr.
 6. Basil Flex Backpack cykeltaske/rygsæk rød
  Sammenlign
  Basil Flex Backpack cykeltaske/rygsæk rød
  Tilbudspris 459,00 kr. Normalpris 599,00 kr.
 7. BBB rygsæk Regnslag neongul
  Sammenlign
  BBB rygsæk Regnslag neongul
  Tilbudspris 84,00 kr. Normalpris 84,95 kr.
 8. Bikesport Bikebag
  Sammenlign
  Bikesport Bikebag
  Tilbudspris 349,00 kr. Normalpris 599,00 kr.
 9. Brooks Pickwick Rygsæk - 12L Grey
  Sammenlign
 10. NEW LOOXS Varo Backpack cykeltaske grå
  Sammenlign
 11. OXC Refleks rygsæk overtræk
  Sammenlign
  OXC Refleks rygsæk overtræk
  Tilbudspris 159,00 kr. Normalpris 229,00 kr.
 12. Thule Vital Hydration 8L Obsidian rygsæk
  Sammenlign
 13. USWE 0,5L Drikkeblære m. Slange
  Sammenlign
 14. USWE 5Pack 0,5 L Drikkeblære
  Sammenlign
 15. USWE Vertical 10 Sort Rygsæk m. drikkesystem
  Sammenlign
  USWE Vertical 10 Sort Rygsæk m. drikkesystem
  Tilbudspris 995,00 kr. Normalpris 1.079,00 kr.
 16. USWE Vertical 4 Gul Rygsæk m. drikkesystem
  Sammenlign
  USWE Vertical 4 Gul Rygsæk m. drikkesystem
  Tilbudspris 799,00 kr. Normalpris 979,00 kr.
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Cykelrygsække sørger for plads til det hele

Er du også træt af at skulle gå på kompromis med hvilke ting du tager med på turen, fordi der ikke er plads i lommerne eller i sadeltasken? Pak cykelrygsækken med alt det du ikke kan undvære og kør afsted med ro i sjælen og vær sikker på, at du ikke kommer til at mangle noget. Alt efter dit behov, har vi mange forskellige cykelrygsække, fx en lille cykelrygsæk hvor du har plads til det mest nødvendige eller en større rygsæk, der også er god til dig, der cykler på arbejde.

Vi tilbyder også et stort udvalg af cykeltasker til at installere på cyklen.

Du bliver ikke nødvendigvis hurtigere eller mere udholdende på cyklen på grund af dit udstyr, men det hjælper dig rigtig godt på vej og medvirker til at du kan yde og præstere dit absolut bedste. Hos Bikesport finder du et bredt udvalg af cykelrygsække til enhver smag og situation, men også et kæmpe sortiment af cykeltøj til mænd og kvinder.

Hvordan vælger man den rigtige rygsæk til cykling?

Hvis du kører længere ture på cykel, kan det være en fordel at købe en cykelrygsæk, så du er sikker på, at kunne have alle dine nødvendige ting med dig.
Inden du vælger en af vores cykelrygsække, kan du med fordel gøre dig nogen overvejelser om hvad dine behov til tasken er. Det kan fx være at tasken skal være vandafvisende, skal have en bestemt størrelse, skal kunne bruges på arbejde eller have en god brystrem.
Her på siden finder du det bedste udvalg af cykelrygsække, herunder:

 • Vandtæt cykelrygsæk
 • Stor eller lille cykelrygsæk
 • Klassisk rygsæk i læder
 • Sporty rygsæk til flere typer sport
 • Hverdagstaske
 • Flotte cykelrygsække, der egner sig godt til og fra arbejde

Hvordan pakker man sin cykelrygsæk bedst?

Når du pakker din cykelrygsæk er det vigtigt, at den pakkes på en bestemt måde, for at du får størst glæde af rygsækken.

Tommelfingerreglen siger, at du ikke skal pakke din cykelrygsæk med mere end hvad der svarer til 1/3 af rytterens kropsvægt, så der stadig er stor bevægelsesmulighed. Hvis der er tale om en stor rygsæk, er det bedst, hvis det meste af vægten eller den tungeste genstand ligger nederst, så vægten fordeles omkring hofterne. På denne måde er det nemlig hofter, ben og fødder, der bærer størstedelen af vægten og ryggen belastes minimalt.
Det er samtidig vigtigt, at du sikrer dig, at de vigtigste ting eller de ting du bruger oftest ligger øverst. Det sparer dig for en masse tid og frustrationer, når du let kan få fat i ting, såsom vådservietter, pung, nøgler og lappegrej.

Bevæger du dig ud på længere cykelture kan du med fordel gøre brug af hoftebælte og/eller brystrem. Dette sikrer, at tasken ikke glider frem og tilbage, men stabiliseres på ryggen, mens du cykler.

Cykelrygsække er ikke kun til cykling

Hos Bikesport finder du et bredt udvalg af cykelrygsække, der kan bruges både til den lange landevejs cykeltur, mountainbike turen, dagsudflugten i weekenden, men også til hverdag, når du cykler til og fra arbejde.
I vores sortiment finder du den sporty rygsæk til cykling med smarte lommer og brystrem eller hoftebælte, men du finder også en god vandtæt cykelrygsæk til de regnfulde dage eller en flot cykelrygsæk, der sagtens kan bruges på arbejde og til hverdag.

Mange af rygsækkene har flere funktioner, således at de kan bruges både til cykling, løb og på vandreturen, hvilket er smart, da du kun skal investere i en enkelt taske - det er godt for både pengepungen og pladsen derhjemme i skabet.

De flotte cykelrygsække fra det populære mærke Brooks, sikrer dig en stilfuld og klassisk taske, som du sagtens kan bruge til flere lejligheder, lige fra turen til arbejde, ud med vennerne, på storbyferien eller til træning. Mulighederne er næsten uendelige, med en stilet cykelrygsæk.

Den bedste cykelrygsæk finder du hos Bikesport - endda til den bedste pris

Vi kan med garanti sige, at du finder din nye cykelrygsæk hos Bikesport, da vores udvalg henvender sig til alle lige fra den garvede cykelrytter til den kræsne morgen cyklist.
Priserne kan alle være med på og du kan ofte finde gode tilbud på vores side, hvor du kan gøre nogle rigtig gode besparelser. Så kan du bruge pengene på en ekstra cykeltrøje eller en snack på landevejen.

Uanset hvilke behov du har, når det kommer til cykelrygsække kan du finde det hos os. Hvis du er i tvivl om hvilken taske du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på vej til det rigtige valg.