• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Personlig Pleje

Hos Bikesport.dk forhandler vi praktiske plejeprodukter til cykelrytteren her på siden. Blandt vores produkter til personlig pleje findes diverse antibakterielle og lindrende cremer, buksefedt, lugtfjerner og mange andre problemløsere, som er velegnede hvis man har siddet længe i sadlen eller er kommet til skade undervejs i forbindelse med cykling. Du kan finde alle vores plejeprodukter nedenfor eller se hele vores udvalg af cykeltilbehør her.

22 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

22 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Køb plejeprodukter til cykelrytteren

Ovenfor finder du et udvalg af plejeprodukter særligt udviklet til cykling. Plejeprodukterne er must haves til alle ambitiøse cykelentusiaster og cykelryttere. Køb bl.a. buksefedt, lugtfjerner og antibakterielle vaskemidler specielt beregnet til cykeltøj og sportstøj. Vi har også et stort udvalg af plejeprodukter, der lindrer ømme muskler og muskelspændinger såsom massageolie, varmende cremer og recovery cremer.

Plejeprodukter fra kendte mærker

Hos Bikesport.dk forhandler vi kun produkter af højeste kvalitet, hvilket også gælder for vores plejeprodukter. Du kan blandt andet købe produkter til personlig pleje fra mærker som Chamois, Zebla, Muc-Off og Athlete Performance. Har nogen spørgsmål angående vores plejeprodukter, er du mere end velkommen til tage fat i os på telefon, mail eller komme forbi butikken i Holbæk.