• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Hometrainer

En hometrainer eller hjemmetræner, som den også kaldes, giver dig mulighed for at træne ruter, etaper og forskellige terræner helt uden at forlade hjemmet – den simulerer nemlig dine træningsruter og giver dig mulighed for at udforske mange andre ruter, som du normalt ikke har adgang til.

 

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Der findes også ekstraudstyr til hometrainers; herunder blandt andet sensorer, pulsmålere, træningsmåtter, samt specielle racerdæk og mountainbike-dæk særligt til hometrainer.

I vinterperioden kan det være rigtig svært at komme ud på sine normale cykelture og det er ærgerligt, når ens cykeltræning kommer for meget på pause, når man selv gerne vil afsted, men vejret ikke tillader det. Hometraineren giver dig samtidig mulighed for at simulere/følge ruter i omgivelser og terræner, som du ikke nødvendigvis har i dit nærområde, hvilket kan gøre din træning mere alsidig og spændende, fremfor at køre de samme ruter og distancer hver dag. Den kan bruges indendørs, hvorfor den er smart at benytte især i vinterperioden, da vejret ikke forbliver en hindring.  

Det kan være en rigtig god idé at købe dæk egnet til hometrainen, så dine dæk til udendørs brug ikke tager slid fra det. Det store spørgsmål er altid “Hvilken hometrainer skal jeg vælge” og svaret kan også variere meget, da det kommer helt an på hvilke præferencer du har og eksempelvis hvilke brands du foretrækker. Du kan læse meget mere om de forskellige hometrainers inde på produkterne, så du kan se hvilke egenskaber der følger med modellen. Tag et kig på vores modeller her på siden nu.

 En hometrainer er blandt andet smart, hvis vejret ikke indbyder til en længere tur eller i tilfælde af, at du bare gerne vil klare træningen hjemmefra. Hometrainen er et stativ, som gør det muligt for dig at cykle på din egen cykel indendørs.

Find alt vores cykeltilbehør her og blandt andet vores cykelcomputere.