• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Hometrainer

En hometrainer eller cykel hjemmetræner, som den også kaldes, giver dig mulighed for at træne ruter, etaper og forskellige terræner helt uden at forlade hjemmet. Maskinen simulerer træningsruter og giver dig mulighed for at udforske mange ruter, som du normalt ikke har adgang til. Læs meget mere om vores udvalg af hometrainers herunder.

15 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

15 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Se vores udvalg af hometrainer

En hometrainer er blandt andet smart, hvis vejret ikke lægger op til en længere cykeltur i det fri eller i tilfælde af, at du bare gerne vil klare træningen hjemmefra. En hometrainer er et stativ, hvor du kobler din egen cykel til, så det bliver muligt for dig at cykle på din egen cykel indendørs. Hos Bikesport.dk forhandler vi forskellige typer af hometrainere fra mærker som Kinetic, Tacx og Wahoo. Ved at klikke ind på de enkelte produkter kan du læse mere om specifikationer og hvordan maskinerne fungerer.

Fordele ved en hometrainer

I vinterperioden kan det være rigtig svært at komme ud på sine normale cykelture, og det er ærgerligt når ens cykeltræning kommer for meget på pause, når man egentlig gerne vil afsted men vejret ikke tillader det. En cykel hjemmetræner kan bruges indendørs, hvorfor den er smart at benytte især i vinterperioden, da vejret ikke er en hindring. Hometraineren giver dig også mulighed for at simulere ruter i omgivelser og terræner, som du ikke har i dit nærområde, hvilket kan gøre din træning mere alsidig og spændende, frem for at køre de samme ruter og distancer hver gang.

Det er en rigtig god idé at købe dæk egnet til en hometrainer, så dine dæk til udendørs brug ikke bliver slidte. Et ofte stillet spørgsmål er: “Hvilken hometrainer skal jeg vælge”, og der findes ikke noget entydigt svar, da det kommer helt an på dine præferencer samt om der er nogle brands du foretrækker frem for andre.

Der findes også ekstraudstyr til din hometrainer; herunder tablet-holder, sensorer, pulsmålere, træningsmåtter samt specielle racer-dæk og mountainbike-dæk særligt udviklet til en hometrainer. Er du i tvivl om hvilken hometrainer eller hvilket tilbehør du skal vælge, er du mere end velkommen til at spørge os til råds. Du kan kontakte os på telefon, mail eller komme forbi butikken i Holbæk.