• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykeltasker

En cykeltaske er en god idé for dig, der har behov for opbevaringsmuligheder til dine ejendele, når du er ude at cykle. En cykeltaske i form af enten en dobbeltsidet taske eller en enkelt sidetasker, som sidder på siden af cyklen, kan derfor være velegnet, hvis du gerne vil kunne holde opsyn med dine ting, når du er på vejene. Cykeltaskerne kan være et alternativ til en cykelrygsæk eller en skuldertaske, som kan være i vejen eller meget tung, hvis du bringer mange ting med dig på turen.

61 til 90 af 212

Sorter faldende
pr. side

61 til 90 af 212

Sorter faldende
pr. side

 

Cykeltaskerne her i udvalget kan fås i flere størrelser og varianter, herunder eksempelvis som en sadeltaske, der sættes op lige bag sadlen. Du kan også se på en steltaske, der kan monteres ovenpå selve cykelstellet. Der findes også maxi-størrelser inden for cykeltasker i form af eksempelvis ekstra rummelige transporttasker til cyklen. Du kan også bruge mange af vores cykeltasker til din elcykel – du kan læse mere om dette på det enkelte produkt og hvis du stadig er usikker, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvis du cykler i alt slags vejr, så kan det også være, at du særligt skal lede efter en vandtæt cykeltaske. Hold dog særlig øje med om tasken er vandafvisende eller vandtæt, da der er forskel på mængden af regn de kan afvise. Hvis du eksempelvis cykler med din arbejdscomputer i tasken på vej til arbejde, så find en taske der er hundrede procent vandafvisende, så du med sikkerhed ved, at den er i sikkerhed.

Prislejet varierer meget fra taske til taske og du kan derfor også finde forskellige prisklasser her i udvalget. Prisen varierer meget af modellen, samt hvilke materialer de er fremstillet i. Størrelsen kan også have en indflydelse på dette – dette hænger sammen med modellen i forhold til om du eksempelvis vælger en enkelt eller dobbeltsidet.