• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykeltasker

Billige cykeltasker af høj kvalitet

En cykeltaske er en god idé for dig, der har behov for opbevaringsmuligheder til dine ejendele, når du er ude at cykle. En cykeltaske i form af enten en dobbeltsidet taske eller en enkelt sidetasker, som sidder på siden af cyklen, kan derfor være velegnet, hvis du gerne vil kunne holde opsyn med dine ting, når du er på vejene. Se alt vores cykeltilbehør her.

1 til 30 af 440

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 440

Sorter faldende
pr. side

Cykeltasker og rygsække

Der findes rigtig mange forskellige typer af tasker og kurve, som du kan transportere dine ting i på cyklen. Cykeltaskerne kan være et alternativ til en cykelrygsæk eller en skuldertaske, som kan være i vejen eller meget tung, hvis du bringer mange ting med dig på turen. Selvom du cykler på en regnvejrsdag, så kan du også sagtens medbringe en cykeltaske, da mange varianter er vandtætte. 

Vandtætte cykeltasker

En af fordelene ved at vælge en cykeltaske fremfor en almindelig taske er, at mange af disse varianter kan holde vandtæt i regnvejr. Hvis du cykler i alt slags vejr, så kan det også være, at du særligt skal lede efter en vandtæt cykeltaske. Dette er især en fordel, hvis du cykler til og fra arbejde og skal medbringe din computer mellem arbejdsplads og hjemmet. Hold dog særlig øje med om tasken er vandafvisende eller vandtæt, da der er forskel på mængden af regn de kan afvise. Hvis du eksempelvis cykler med din arbejdscomputer i tasken på vej til arbejde, så find en taske der er hundrede procent vandafvisende, så du med sikkerhed ved, at den er i sikkerhed – dette kan du læse meget mere om på det enkelte produkt.
Netop hvis dette element er vigtigt for dig, kan det være en fordel at investere lidt ekstra i cykeltasken, da du oftere får en taske, der kan holde til mere vand end de fleste, hvis du vil investere dét ekstra i din nye taske. I forhold til dette kan du selvfølgelig overveje dine behov til tasken. 

Cykeltasker i alverdens størrelser

Cykeltaskerne her i udvalget kan fås i flere størrelser og varianter, herunder eksempelvis som en sadeltaske, der sættes op lige bag sadlen. Du kan også se på en steltaske, der kan monteres ovenpå selve cykelstellet. Der findes også maxi-størrelser inden for cykeltasker i form af eksempelvis ekstra rummelige transporttasker til cyklen. Du kan også bruge mange af vores cykeltasker til din elcykel – du kan læse mere om dette på det enkelte produkt og hvis du stadig er usikker, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Cykeltaske læder – sadeltaske fra Brooks

Vi har også mange mindre sadeltasker, som kan monteres på sadlen. De fås ned i størrelser til 0,5 liter, så du altid kan have dine mindre genstande med dig i sikkerhed på cyklen.

Prislejet varierer meget fra taske til taske og du kan derfor også finde forskellige prisklasser her i udvalget. Prisen varierer meget af modellen, samt hvilke materialer de er fremstillet i. Størrelsen kan også have en indflydelse på dette – dette hænger sammen med modellen i forhold til om du eksempelvis vælger en enkelt eller dobbeltsidet.