• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelstol

Cykelstole til børn kan fås i mange variationer. Fælles for alle vores barnestole er, at de alle er godkendte og sikre, samt at de alle er komfortable for børnene at sidde i. Et barn må typisk bruge en cykelstol fra de er 10 måneder gamle og til de vejer omkring 22-25 kg – dette er dog afhængigt af den enkelte model af barnestol. 

1 til 30 af 65

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 65

Sorter faldende
pr. side

Vi ser generelt at modellerne, der kan monteres foran cyklen vælges til forholdsvis små børn, så man kan se dem mens man cykler. Modellen til bagerst på cyklen er, også på grund af vægt kravene, god til lidt større børn. Dog kan denne type bruges til alle børn inden for beskrivelsen. Monteringen af cykelstolene er meget ligetil. Barnesæder til foran på cyklen bliver stort set altid monteret på stellet ved styret, mens barnesæder til bag på cyklen både kan monteres på et bagegebære eller direkte på stellet. Desuden vil vi nævne, at typisk er cykelstolene, der kan monteres foran på cyklen, ikke godkendt til lige så mange kilo, som de andre modeller og det er derfor vigtigt at have for øje, når man vælger cykelstol.

Nogle af de spørgsmål vi oftest hører i forbindelse med cykelstole er:

Hvornår må baby sidde i cykelstol?

Som beskrevet ovenfor anbefales det generelt, at barnet er mindst 10 måneder gammelt før der benyttes en cykelstol. Dog er det selvfølgelig vigtigt at tage højde for det enkelte barn, og det er derfor vigtigt at barnet kan sidde selv før cykelstolen benyttes. Vær desuden opmærksom på at være ved cyklen hele tiden, når dit barn sidder i stolen, da cyklen i nemmere grad kan tippe.

Hvilken cykelstol?

Vi forstår at den kan være svært at vælge den rette cykelstol, da der er flere modeller. Tag højde for de beskrivelser vi har skrevet foroven, og tag eksempelvis dit barns alder i betragtning. Vi står inde for alle vores cykelstole, da de alle er godkendte og du derfor trygt kan vælge mellem alle varianterne.