• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop
  • BoBike GO Maxi Macaron Grey Barnestol

BoBike GO Maxi Macaron Grey Barnestol

Barnestol til montering bag på cyklen, cykelstolen fastgøre på cyklens stel (Beslag medfølger), BoBike GO Maxi cykelstolen kan anvendes til børn der vejer optil 22 kg. Den godkendte barnstol fra Hollandske Bobike som opfylder EN14344 sikkerhedsstandarderen er i deres kendte slanke og stilfulde hollandske design med en integreret udvidet skal der giver øget beskyttelse.

Det nye ramme monteringssystem til BoBike GO Maxi cykelstolen har en indikatorer, der giver et visuelt signal om korrekt installation så man er sikker på stolen sidder fast i besalget. Systemet giver dig også mulighed for at bevæge sædet baglæns og fremad i 3 positioner alt efter børne- og cykelstørrelse. Passer til runde og ovale cykelstel med en diameter mellem 28 - 40 mm. Kræver en tilgængelig rørlængde på 105 mm og er specielt designet til at rumme et evt bremsekablet, så det ikke klemmes.

BoBike GO maxi barnestolen har ligesom de andre Bobike sæder en dobbeltvægget skal for endnu mere beskytelse til den den daglige pendling.

Nem at justere fodstøtter og sikkerhedssele med et robust spænder der er let at brug

Lagerstatus: På lager

Pris: 675,00 DKK

Special Price 523,00 DKK

På leverandørlager - Leveringstid: 3-7 dage

Specifikationer

  • Varenummer
    5604415088100
  • Mærke
    Bobike