• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop
  • BoBike GO mini grøn barnestol til foran

BoBike GO mini grøn barnestol til foran

Lækker og elegant barnestol fra Hollandske BoBike. Stolen er beregnet til, at montere foran på cyklen. Stolen har fået et smartere design og en stærkere konstruktion, hvilket øger sikkerheden og komforten. Stolen har bløde skulderpuder og sele-systemet er let at spænde i en fart. Fodstøtterne kan let justeres op eller ned afhængig af barnets størrelse.
Endvidere er sædepuden vandafvisende og selve stolen vejer kun 3 kg.
Stolen kan monteres på næsten alle slags cykler og kan tage børn op til 15 kg.
Designet af GO mini er afledt af Bobike ONE mini, men med en mindre luksuriøs finish, der passer til GO's overkommelige pris. Som alle Bobike-sæder har GO en dobbeltvægget skal lavet af robust plast og et kropsnær design med armlæn for ekstra sikkerhed. Trepunktsselen kan betjenes med den ene hånd og lukkes i en solid 'Easy-Click' spænde. Puden er behagelig, nem at rengøre og helt vandtæt. Fodstøtterne kan justeres i højden uden værktøj.
Bobike GO mini er et barnesæde til montering foran på cyklen og velegnet til børn fra ca. 9 måneder til 3 år eller op til en kropsvægt på 15 kg. Bobike GO mini leveres med monteringsmateriale til smallere og bredere styrrør (Ø 22-28mm og på MTB-styrrør: 1-1 / 8 ”). En separat monteringsblok er tilgængelig til montering på en A-head styrstammer

Lagerstatus: På lager

499,95 DKK
På leverandørlager - Leveringstid: 3-7 dage

Specifikationer

  • Varenummer
    5604415098895
  • Mærke
    Bobike