• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelstol

Cykelstole til børn kan fås i mange udgaver. Fælles for alle vores barnestole til cykler er, at de alle er godkendte og sikre, samt at de alle er komfortable at sidde i. Et barn må typisk bruge en cykelstol fra de er 10 måneder gamle og til de vejer omkring 22 til 25 kg – dette er dog afhængigt af den enkelte model af cykelstol. Cykelstole kan monteres på forskellige måder enten foran på cyklen eller bagpå den. Typisk er cykelstolene, der kan monteres foran på cyklen, ikke godkendt til ligeså mange kilo som de andre modeller, og det er derfor vigtigt at have dette for øje, når man vælger sin cykelstol.

29 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

29 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Køb sikkerhedsgodkendt cykelstol

Danmark er internationalt kendt for at være et cykelland, og når cykler er en af vores absolut foretrukne transportmidler, er det vigtigt at alt udstyret er i orden - især når det gælder børn. Hos Bikesport har vi et stort udvalg af sikkerhedsgodkendte cykelstole til børn i forskellige aldersgrupper/vægtklasser. Vi ser generelt at modellerne, der kan monteres foran på cyklen vælges til forholdsvis små børn, så man kan se dem mens man cykler. Modellen til bagerst på cyklen er, også på grund af vægtkravene, god til lidt større børn. Dog kan denne type barnestol til cykler bruges til alle børn.

Montering af cykelstolene er meget ligetil. Barnesæder til foran på cyklen bliver stort set altid monteret på stellet ved styret, mens barnesæder til bag på cyklen både kan monteres på et bagegebærer eller direkte på stellet.

Hvornår må baby sidde i cykelstol?

Som beskrevet ovenfor anbefales det generelt, at barnet er mindst 10 måneder gammelt før der benyttes en cykelstol. Dog er det selvfølgelig vigtigt at tage højde for det enkelte barn, og det er derfor vigtigt at barnet kan sidde selv før cykelstolen benyttes. Vær desuden opmærksom på at være ved cyklen hele tiden, når dit barn sidder i stolen, da cyklen i nemmere grad kan vælte.

Hvilken cykelstol skal du vælge?

Hos Bikesport ved vi, at det kan være svært at vælge en cykelstol, da der er flere modeller. Vi anbefaler derfor, at du tager højde for beskrivelserne ovenfor og tager dit barns alder og vægt i betragtning. Vi kan stå inde for alle vores cykelstole, som alle er sikkerhedsgodkendte, og du kan derfor trygt vælge mellem alle varianterne.

Har du spørgsmål til vores cykelstole, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller komme forbi vores butik i Holbæk.