• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelskærme

Vi fører skærme til både racercykler, mountainbikes og almindelige bycykler. Cykelskærmene fremstilles oftest i plast, der gør dem meget fleksible, så de ikke går i stykker ved ujævnt terræn eller styrt. Se også alt vores cykeltilbehør!

1 til 30 af 169

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 169

Sorter faldende
pr. side

Du kan finde hele udvalget af vores cykelskærme her på siden ovenfor. 

De fleste har prøvet at være ude at cykle i enten mudrede eller snavsede omgivelser, i dårligt vejr og silende regn, for derefter at opdage, at alt tøj og sko er blevet beskidt og til tider ødelagt. Dette forhindres nemt med vores udvalg af praktiske cykelskærme, der beskytter resten af dit udstyr. Cykelskærme er ikke kun egnet til cykelryttere, men også til dig, der cykler gennem byen til eksempelvis arbejde – uanset hvilket tempo du cykler i, så kan cyklens hjul sprøjte vandet op på ryggen af dig. Med gode cykelskærme sikrer du, at dit arbejdstøj holdes rent og din frakke ikke mudres helt til. På de enkelte produkter kan du læse meget mere om hvilken type af cykel den enkelte skærm kan benyttes til.

Skærmene kommer i mange forskellige design og dermed også prislejer. Vi ønsker, at alle cyklister, uanset niveau, kan nyde sine cykelture så meget som muligt og dette indebærer også, at cyklisten holdes ren og beskytter sit andet udstyr, så man ikke skal være urolig for dette under selve cykelturen.

Vi har altid hurtig levering, så du kan få dit køb i brug hurtigst muligt.

Når det gælder typer af cykelskærme, så fås denne produktvariant både i form af en separat forskærm, bagskærme eller praktiske cykelskærm-sæt med begge dele inkluderet og endda som fuldskærmssæt, der dækker hjulet helt optimalt. Det er derfor op til dig at afgøre hvilken type cykelskærm, der bedst muligt matcher dine behov – alt afhængigt af hvor godt beskyttet du ønsker at være på dine cykelture. Du kan blandt andet vælge dine cykelskærme alt efter om du for eksempel ofte cykler i særligt mudrede terræner eller i alle typer vejr.