• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelpumper

Et spørgsmål som mange stiller sig selv i forhold til denne kategori er: hvilken cykelpumpe skal jeg vælge? Vi har et bredt udvalg af cykelpumper her på siden, der med garanti vil kunne opfylde dine behov uanset hvilken form for cykelrytter du er. De klassiske cykelpumper til montering på stellet er praktiske er pumper hurtigt din cykel – de fylder dog lidt på din cykel! De små minipumper i dag også meget populære, selvom de typisk er længere tid om at pumpe op til det korrekte tryk, men de fylder ikke meget på cyklen og kan typisk pumpe til et højere tryk. Du kan se alt vores cykeltilbehør her.

1 til 30 af 131

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 131

Sorter faldende
pr. side

Du kan også se andet tilbehør såsom; cykelcomputere, ringeklokker og cykelskærme og meget mere.

 Alt dette tilbehør gør, at du nemt kan opgradere din cykel, så du får bedre ture med vores udstyr af høj kvalitet! Nedenfor kan du læse meget mere om de forskellige former for cykelpumper, som du kan købe her på siden.

Fodpumper til cyklen er en af de hurtigste og letteste måder at pumpe cyklen på. Designet af disse gør, at de står super stabilt og de fleste har et indbygget manometer, så du nemt og hurtigt kan se dæktrykket. Fodpumper pumper meget luft og du når dermed hurtigt til et højt tryk. De små Co2 pumper, som du også finder på siden, er meget praktiske og fylder næsten ikke noget. De er hurtige til at skyde en Co2 patron af i dækket, så du er klar til at køre igen.

Gaffelpumper er et must for alle, der har en cykel eller mountainbike med luftgaffel eller luftdæmper, så man kan indstille lufttrykket helt perfekt og få fuldt udbytte af sin cykel. Gaffelpumper kan pumpe til et ekstremt højt tryk, hvilket almindelige cykelpumper ikke kan klare på samme vis.

Vi har mange forskellige modeller og derfor kan du også finde mange forskellige prislejer i udvalget. Gennemgå udvalget nu og find den helt rigtige cykelpumpe til dit behov.