Cykelpumper

Hvilken cykelpumpe skal jeg vælge? Vi har et bredt udvalg af cykelpumper der med garanti vil kunne opfylde dine behov. De klassiske cykelpumper til montering på stellet disse er praktiske og er hurtige til at pumpe cyklen. Dog fylder de lidt på cyklen. Derfor er de små minipumper meget populære det tager typisk længere tid at pumpe optil det korrekt tryk men de fylder ikke meget på cyklen og kan typisk pumpe til et højere tryk.

Fodpumper til cyklen er den en af de hurtigst og lettes måder at pumpe cyklen, designet af fodpumper gør at de står super stabilt og de fleste har et indbygget manometer sådan så man nemt og hurtigt kan se dæktrykket. Fodpumper pumper meget luft, meget hurtigt til et højt tryk.

De små Co2 pumper er meget praktiske og fylder næsten ikke noget, de er hurtige til at skyde en co2 patron af i dækket også er man kørende igen.

Gaffelpumper er et must for alle der har en cykel eller mountainbike med luftgaffel eller luftdæmper sådan så man kan indstille lufttrykket helt perfekt og få fuldt udbytte af sin cykel. Gaffelpumper kan pumpe til et ekstremt højt tryk hvilket almenledige cykelpumper ikke kan klare.

1 til 30 af 76

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 76

Sorter faldende
pr. side