Pumper

Hos Bikesport ved vi, at ønsker og krav til cykelpumper kan variere meget blandt cykelryttere, og derfor fører vi naturligvis et bredt og velassorteret sortiment af cykelpumper, herunder gaffelpumper, cykel fodpumper, små cykelpumper, minipumper, co2 pumper og tilbehør. Kort sagt: vi har cykelpumper til ethvert behov. Du kan se alt vores cykeltilbehør her!

Pumper

Varer 1 til 30 af 77 total

Filtre
 • Vare
 • Pris
Vare
 1. BBB Airtanks 16g (2 stk.) CO2 patron
  Sammenlign
 2. BBB Autohead pumpehoved
  Sammenlign
 3. BBB Dual head 2,0 Pumpehoved
  Sammenlign
 4. BBB EasyAir CO2 pumpe
  Sammenlign
  BBB EasyAir CO2 pumpe
  Tilbudspris 169,00 kr. Normalpris 179,95 kr.
 5. BBB Pumpe nippelsæt
  Sammenlign
  BBB Pumpe nippelsæt
  Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 29,95 kr.
 6. Bike Attitude 90° messing pumpenippel
  Sammenlign
 7. Bike Attitude messing pumpenippel
  Sammenlign
 8. Bikepartner 25g CO2 patron
  Sammenlign
  Bikepartner 25g CO2 patron
  Tilbudspris 30,00 kr. Normalpris 34,95 kr.
 9. Bikepartner AV/DV Ventiladapter
  Sammenlign
  Bikepartner AV/DV Ventiladapter
  Tilbudspris 15,00 kr. Normalpris 17,95 kr.
 10. Bikepartner DV/AV Ventiladapter
  Sammenlign
 11. Blackburn Airstik pumpe
  Sammenlign
  Blackburn Airstik pumpe
  Tilbudspris 159,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 12. Blackburn Core 3 sølv fodpumpe
  Sammenlign
  Blackburn Core 3 sølv fodpumpe
  Tilbudspris 499,00 kr. Normalpris 599,00 kr.
 13. Blackburn Core CO2 pumpehoved
  Sammenlign
  Blackburn Core CO2 pumpehoved
  Tilbudspris 190,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 14. Blackburn Grid 1 DH fodpumpe
  Sammenlign
 15. Blackburn Grid 1 Fodpumpe
  Sammenlign
  Blackburn Grid 1 Fodpumpe
  Tilbudspris 199,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 16. Blackburn Grid 2 DH grå fodpumpe
  Sammenlign
 17. Blackburn Grid 2 Fodpumpe
  Sammenlign
  Blackburn Grid 2 Fodpumpe
  Tilbudspris 265,00 kr. Normalpris 349,00 kr.
 18. Blackburn Mountain Anyvalve pumpe
  Sammenlign
  Blackburn Mountain Anyvalve pumpe
  Tilbudspris 141,00 kr. Normalpris 189,00 kr.
 19. Blackburn Outpost CO2 pumpe
  Sammenlign
  Blackburn Outpost CO2 pumpe
  Tilbudspris 189,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 20. Blackburn Wayside CO2 pumpe
  Sammenlign
  Blackburn Wayside CO2 pumpe
  Tilbudspris 119,00 kr. Normalpris 199,00 kr.
 21. Co2 16g patron
  Sammenlign
  Co2 16g patron
  Tilbudspris 9,95 kr. Normalpris 20,00 kr.
 22. Crankbrothers Klick HV Minipumpe Sølv
  Sammenlign
  Crankbrothers Klick HV Minipumpe Sølv
  Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 299,00 kr.
 23. CRANKBROTHERS Mini pump Klick HP Gauge 8,3 bar/120 psi Midnight black edition
  Sammenlign
 24. CRANKBROTHERS Mini pump Sterling SG Gauge 7 bar/100 psi Midnight black edition
  Sammenlign
 25. Mixbike Co2 patron 25 gram med gevind
  Sammenlign
  Mixbike Co2 patron 25 gram med gevind
  Tilbudspris 22,00 kr. Normalpris 39,95 kr.
 26. Muc-Off CO2 Patron 16 g - 1 stk
  Sammenlign
 27. Muc-Off CO2 Patron 25 g - 1 stk.
  Sammenlign
 28. OXC ventil omformersæt,
  Sammenlign
  OXC ventil omformersæt,
  Tilbudspris 25,00 kr. Normalpris 29,00 kr.
 29. PRO Co2 Patron 2-pak 25gram, Gevind
  Sammenlign
 30. Pro Micro Co2 Inflator Pumpe
  Sammenlign
  Pro Micro Co2 Inflator Pumpe
  Tilbudspris 89,00 kr. Normalpris 129,00 kr.
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Cykelpumper til ethvert behov

En cykelpumpe er et af de absolut vigtigste redskaber til cykler. Man kommer nemlig ikke langt på flade cykelhjul! Derfor er cykelpumpen naturligvis en af de ting, som du altid bør have inden for rækkevidde, hvis du cykler jævnligt.

Hos Bikesport fører vi cykelpumper fra en lang række brands, bl.a. Crankbrothers, Topeak, BBB, SKS, Specialized og mange flere.

Måske har du besluttet dig for at du ønsker en cykel fodpumpe, en gaffelpumpe, en lille cykelpumpe eller noget helt fjerde, men inden du endeligt beslutter dig for en helt specifik pumpe til din cykel, er det vigtigt at du sikrer dig, at cykelpumpen rent faktisk også passer til den type ventiler, som slangerne på dine cykeldæk er udstyret med.

Cykelpumper og cykelventiler

Inden du vælger din cykelpumpe, skal du have styr på hvilken ventil-type venter der sidder på slangen. Der er nemlig forskel på, hvilke cykelpumper der fungerer til bestemte ventiler. Hvis du ikke gider at bekymre dig om ventil-typer, så kan du også vælge at købe en universal cykelpumpe, der fungerer til alle ventiler.

Der findes grundlæggende 3 forskellige typer af cykelventiler:

 • - Dunlop-ventil (almindelig cykel ventil)
 • - Presta-ventil (racerventil / fransk ventil)
 • - Schrader-ventil (autoventil som du kender fra biler)

Som du vil erfare i det følgende, så kan det dog til tider være svært at finde rundt i navnene på de forskellige ventiler, da hver enkelt ventil ofte har forskellige kaldenavne.

Dunlop-ventil (DV)

Dette er den mest almindelige cykelventil, som du sikkert allerede kender fra ungernes cykler og de fleste andre hverdagscykler. Denne ventil kaldes også for dansk ventil, tysk ventil eller engelsk ventil, da den generelt har været meget udbredt i disse lande.

Dunlop-ventilen er med en diameter på 8,5 mm bredere end en Presta-ventil, og derfor kan du godt bruge en cykelpumpe beregnet til Presta-ventiler på en Dunlop-ventil, men ikke omvendt.

Presta-ventil (RV eller FV)

Denne ventil kaldes også for racerventilen, da det oftest er denne type ventil man finder på racercykler. Den er derfor også kendt som en fransk ventil. Presta-ventilen er med en diameter på 6,5 mm slankere end de to andre ventiltyper, hvilket man skal holde for øje når man vælger sin cykelpumpe.

Racerventilen holder generelt bedre på luften end almindelige cykelventiler, den kan klare et meget højt dæktryk (op til 15 bar) og så er den væsentligt lettere at pumpe.

Schrader-ventil (AV)

Den er nok bedst kendt som autoventil, da denne ventil er den samme som den du finder på bilen. Den kaldes også for MTB-ventil, da den i cykelverdenen er mest almindelig på mountainbikes. Normale cykelpumper vil normalt ikke kunne bruges på en autoventil, uden at der først skrues en omformer på ventilen. Fordelen ved denne type ventil er, at du kan pumpe dine cykeldæk på enhver tankstation.

Hvilken cykelpumpe skal jeg så vælge?

Nu har tjek på de forskellige ventiler, så det er tid til at beslutte dig for, hvilken type cykelpumpe du gerne vil have. I det følgende gennemgår vi de mest almindelige typer af cykelpumper.

Der findes grundlæggende fem forskellige typer cykelpumper:

 • - Almindelig cykelpumpe (rammepumpe)
 • - Cykel fodpumpe
 • - Minipumpe (lille cykelpumpe)
 • - Gaffelpumpe
 • - Co2 pumpe

Almindelig cykelpumpe

Dette er den klassiske og måske lidt gammeldags cykelpumpe, der oftest har form som en lang fløjte. Denne cykelpumpe kan monteres på stellet - nogle cykler leveres endda fra fabrikken, med en klassisk cykelpumpe monteret på cykelstellet. Mange har også bare pumpen siddende fast i deres bagagebærer.

Fodpumpe til cykel

Fodpumpen er enormt effektiv, og med en cykel fodpumpe kan man nemt pumpe de fleste dæk på kort tid, da fodpumpen kan indeholde mere luft, og derfor ikke skal pumpes så mange gange. En anden fordel er, at cykel fodpumpen ikke vrider ventilen på samme måde som en håndholdt cykelpumpe oftest vil gøre. Til gengæld er fodpumpen også en hel del større end de fleste andre cykelpumper, hvilket betyder at den er mest oplagt at have stående derhjemme.

Minipumpe (lille cykelpumpe)

Skal du have en lille cykelpumpe der er nem at have med på farten, så bør du vælge en minipumpe. Minipumpen er egentlig bare en lille version af den almindelige cykelpumpe, hvilket betyder at en minipumpe også vil indeholde mindre luft.

Derfor kræver det også lidt ekstra tid og kræfter, at pumpe dækket med en minipumpe ift. andre cykelpumper. Nogle små cykelpumper er dog udstyret med et to-vejs pumpesystem, som gør at der opbygges tryk i begge retninger - altså både når du presser og trækker i minipumpen - og dermed forkortes pumpetiden.

Gaffelpumpe

Her er der tale om en lidt anderledes pumpe, end de øvrige cykelpumper. Gaffelpumpen bruges nemlig ikke til at pumpe cyklens dæk, men derimod cyklens for- eller baggaffel. Lufttrykket i gaflerne på cyklen bør tilpasses cykelrytterens kropsvægt, og derfor er det en fordel at have en gaffelpumpe. Gaffelpumpen bør have et manometer, så du nemt og hurtigt kan aflæse om gaflen har det rette PSI tryk.

Det er oftest på mountainbikes at man skal pumpe sine gafler, men også på nogle citybikes. Mange undervurderer vigtigheden af, at have det rette lufttryk i gaflerne, men faktisk har det ret stor betydning for komforten ved brug af cyklen, så vi vil helt klart anbefale, at du har adgang til en gaffelpumpe.

Når du har besluttet dig for det rette lufttryk og skal pumpe din gaffel med gaffelpumpen, så skal du først lokalisere et lille dæksel, hvorunder du kan fastgøre pumpen. Det er altid en god idé, at pumpe lidt mere luft i gaflen end planlagt, da noget af luften vil ryge ud igen når du fjerner pumpen fra gaflen. Husk at pumpe din gaffel med jævne mellemrum, så du altid har den optimale komfort og affjedring.

Co2 pumpe

Denne pumpe er en lidt genial opfindelse. Co2 pumpen er primært henvendt til cykelryttere som har brug for at få genoprettet trykket på meget kort tid, og dermed hurtigt kan komme videre. Det kan fx være MTB-ryttere på mountainbike eller cykelryttere på racercykel, som deltager i cykelløb. Co2 pumpen er dog også et oplagt valg til dig, der bare ikke gider at stå med en almindelig cykelpumpe midt på cykelstien i eftermiddagstrafikken, men som hellere bare vil ha’ luft i dækket med et svup.

Udover at co2 pumpen er en yderst effektiv cykelpumpe, så fylder den nærmest ingenting, da den i sin mest simple udgave blot består af en co2-patron og en dyse med gevind til montering på dækkets ventil.

Med nogle co2 pumper kan man også justere dæktrykket, men i den simpleste udgave skal man selv sørge for at fjerne pumpen så snart at dækket er pumpet op igen.