• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykellygter

Står du og mangler lys på din cykel, så er du i hvert fald havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig et bredt udvalg af cykellygter. Se hele vores udvalg nedenfor og find de lygter, der passer bedst til dit behov. Hvis du gerne vil ses ekstra godt i trafikken, så kan du også finde en selvlysende vest her eller vores selvlysende skoovertræk på denne side. Disse hjælper dig desuden med at holde på varmen i de kolde måneder, hvor du oftest har et større brug for dine cykellygter.

1 til 30 af 139

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 139

Sorter faldende
pr. side

Der findes mange forskellige typer af cykellygter, hvor de mest populære til bykørsel er de små diodelygter eller magnet lygter – disse er alle godkendte og lovlige lygter til cyklen. De lyser dog ikke nær så meget som de mere kraftige LED og de genopladelige Diode/Halogen cykellygter.

De genopladelige LED cykellygter eller skovlygter som de også bliver kaldt hører til blandt de kraftigste cykellygter på markedet i dag. Denne type af lygte godkendes dog oftest ikke – dette skyldes ikke, at de ikke lyser godt nok, men derimod fordi de ikke overholder den brugstid som loven kræver af et par lygter til cyklen. De er dog ikke forbudte og derfor anbefaler og sælger vi dem stadig her på siden. Du kan eventuelt bruge dem sammen med et sæt godkendte lygter, så du er godt dækket ind på dine ture.

Vi fører alle vores lygter til gode priser, da de skal være let tilgængelige, da de øger din sikkerhed i trafikken. Husk også altid din cykelhjelm, når du begiver dig ud på en cykeltur – kort som lang. Det er bedre altid at være på forkant og have sit udstyr i orden! Vi har mange cykelhjelme, der også alle er godkendte, så du er sikker i trafikken.