• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelkurve

Cykelkurve er en super praktisk måde at have plads til ekstra bagage på cyklen. Den mest populære cykelkurv er til montering foran; disse front kurve kan fås i mange forskellige udformninger, farver og materialer. Fra den klassiske pileflet-kurve til de mere moderne cykelkurve, der er fremstillet i aluminium eller rattan. Du kan også finde alt vores cykeltilbehør samlet.

1 til 30 af 222

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 222

Sorter faldende
pr. side

Billige Cykelkurve

Som beskrevet ovenfor findes vores cykelkurve i mange forskellige materialer. Fordelen ved disse cykelkurve er, at de ikke kan ruste som de gammeldags kurve, der blev fremstillet i stål. Nogle af cykelkurvene kommer med et smart klicksystem til styret, så man nemt og hurtigt kan tage kurven af. Læs også om cykelkurve til bagagebæret længere nede på siden.

Vores cykelkurve er af høj kvalitet og er lavet af gode materialer, så du nemt kan køre med dem i alt slags vejr velvidende om, at de kan holde til det hele. Vi går dog ikke på kompromis med prisen, og du kan derfor stadig finde rigtig gode cykelkurve til gode priser og dermed en billig cykelkurv i fede designs og kvalitet. Tag et kig rundt på siden og find lige den kurv, der passer bedst til dine behov og ønsker til kurven.

Kurv til bagagebæren

Cykelkurve til bagagebæreren fås også i mange versioner. For eksempelvis den klassiske cykelkurv, der kan tages af og på – disse kurve kan også fås i mange materialer. De fastmonterede cykelkurve til bagagebæreren er super praktiske, da de typisk kan indeholde flere ting og ikke kan stjæles, hvis man glemmer at tage kurven med ind.

En anden måde man kan transportere ekstra udstyr på med sin cykel er med de praktiske cykeltasker. Cykeltaskerne har meget samme funktion som en god cykelkurv, og de to forskellige muligheder kan også kombineres, så du kan få endnu mere plads til at fragte ting på din cykel. Behovet for begge dele og en god cykelkurv kan ofte opstå på sommerferier og ture til stranden, hvor man gerne vil have mange forskellige ting med. En cykelkurv er selvfølgelig meget praktisk til hverdag, da du kan have din taske eller indkøbsvarer med dig på cyklen uden problemer. Tag et kig her på siden og find den cykelkurv, der passer til dine behov. Uanset om du skal bruge en frontkurv eller kurv til bagagebæret, så kan du finde den her på siden.

Klickfix kurv til cyklen

Vi kom kort lige ind på denne form for kurv ovenfor, men vil gerne lægge ekstra vægt på denne slags. Især de mange klickfix kurve er i dag blevet meget populære, da de gør det let at benytte kurven til indkøbsturen. Kurvene er nemlig meget moderne og kan nemt medbringes på handleturen. De kan desuden indeholde mange varer og mange af dem har størrelser op til 15 liter og der kan monteres regnslag, så varerne er tørre på turen hjem uanset vejret. 

Cykelkurv til mænd

Med tiden er det blevet meget mere moderne for mænd at bruge cykelkurve på deres cykler. Især mænd der har valgt en retro bycykel ser vi i høj grad benytte kurvene, da de passer perfekt til cyklen stilmæssigt. Producenterne er nemlig også blevet mere bevidste om at lave meget tidsløse designs, der ikke kun er pyntet med fine blomster og prinsesse kurve til børn, men også helt klassiske, der passer til både mænd og kvinder – og forskellige størrelser på cykler.