• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelkurve

Cykelkurve er en super praktisk måde at have plads til ekstra bagage på cyklen. Den mest populære cykelkurv er til montering foran; disse frontkurve kan fås i mange forskellige udformninger, farver og materialer. Fra den klassiske pileflet-kurve til de mere moderne cykelkurve, der er fremstillet i aluminium eller rattan. Fordelen ved disse cykelkurve er, at de ikke kan ruste som de gammeldags kurve i stål. Nogle af cykelkurvene kommer med et smart klicksystem til styret, så man nemt og hurtigt kan tage kurven af. Læs også om cykelkurve til bagagebæret længere nede på siden.

1 til 30 af 118

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 118

Sorter faldende
pr. side

Cykelkurve til bagagebæreren fås også i mange versioner. For eksempelvis den klassiske cykelkurv, der kan tages af og på – disse kurve kan også fås i mange materialer. De fastmonterede cykelkurve til bagagebæreren er super praktiske, da de typisk kan indeholde flere ting og ikke kan stjæles, hvis man glemmer at tage kurven med ind.

En anden måde man kan transportere ekstra udstyr på med sin cykel er med de praktiske cykeltasker. Cykeltaskerne har meget samme funktion som en god cykelkurv, og de to forskellige muligheder kan også kombineres, så du kan få endnu mere plads til at fragte ting på din cykel. Behovet for begge dele og en god cykelkurv kan ofte opstå på sommerferier og ture til stranden, hvor man gerne vil have mange forskellige ting med. En cykelkurv er selvfølgelig meget praktisk til hverdag, da du kan have din taske eller indkøbsvarer med dig på cyklen uden problemer. Tag et kig her på siden og find den cykelkurv, der passer til dine behov. Uanset om du skal bruge en frontkurv eller kurv til bagagebæret, så kan du finde den her på siden.