• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelophæng & Cykelholder

Opbevaring eller transport af cykler kan sommetider være lidt af en udfordring, men med en cykelholder til bag på bilen eller et praktisk cykelophæng til væg er dette dog hurtigt løst. Uanset om du skal have cyklen med på farten eller have den opbevaret hjemme, kan du finde en løsning her. Se også mere cykeltilbehør nu.

17 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

17 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Cykelophæng til bil fås i mange forskellige typer og udformninger, de mest populære er cykelholdere til anhængertrækket på bilen, da disse er nemme og hurtige at montere samtidig med, at de kan sættes på stort set alle biler.

Opbevaring af cykler i hjemmet gøres nemt med en cykelholder til væg eller cykelholder til loft, hvor man har lidt mere plads. Hvis man generelt har meget rum, så er en cykelholder til gulvet også en mulighed. Disse bruges også af mange som en arbejdsstand eller reparationsstand, når de servicerer deres cykel. Dette vil vi dog ikke anbefale, men i stedet vil vi anbefale, at du benytter en rigtig cykelarbejdsstand, som du kan finde ved vores vedligeholdelse til cykler.

Cykelholder til biler uden anhængertræk kan også fås disse tager typisk lidt længere tid at monterer og sættes typisk på tag eller bagklap.