• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelholder & cykelophæng

Se vores brede udvalg af cykelholder og cykelophæng her på siden. Uanset om du skal have cyklen med på farten eller have den opbevaret derhjemme, har vi løsningen. Køb fx en cykelholder fra Thule eller Topeak eller vælg mellem diverse cykelophæng til væggen, loftet eller gulvet derhjemme.

Er du på udkig efter andet cykeltilbehør, kan du se hele udvalget ved at klikke ind på linket.

27 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

27 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Køb cykelholder og cykelophæng i topkvalitet

Har du brug for at kunne transportere din cykel fra a til b, kan du med fordel købe en cykelholder. Hos Bikesport har vi et bredt udvalg af praktiske cykelholdere, du kan sætte bag på bilen, så du nemt og hurtigt kan transportere din cykel. Vi forhandler cykelholdere, der kan transportere 1-3 cykler på én gang.

Er du derimod på udkig efter opbevaring af din cykel, kan du købe et cykelophæng. Med et cykelophæng til væg, loft eller gulv kan du opbevare din cykel derhjemme, uden at den vælter og bliver ridset.

Bredt udvalg af cykelholdere og cykelophæng fra kendte mærker

Hos Bikesport kan du købe cykelholdere og cykelophæng fra kendte mærker som Thule, Bike Attitude, Topeak m.f. Vi sælger kun produkter af topkvalitet som vi kan stå inde for, så uanset hvilken cykelholder eller hvilket cykelophæng du køber, kan du være sikker på at det er god kvalitet.

Der findes mange forskellige udgaver af cykelholder til bil, men nogle af de mest populære monteres på bilen ved hjælp af anhængertræk, hvilket både er nemt og hurtigt samtidig med at de kan sættes på stort set alle biler. Der findes også et utal er forskellige slags cykelophæng til opbevaring af cykler i hjemmet. Køb fx et cykelophæng til væg eller cykelophæng til loft, hvis du har lidt plads. Har du derimod meget plads, kan du med fordel købe en cykelholder til gulv. Disse bruges også af mange som en arbejdsstand eller reparationsstand, når de servicerer deres cykel. Dette vil vi dog ikke anbefale, men i stedet vil vi anbefale, at du benytter en rigtig cykel-arbejdsstand, som du kan finde på vores side med udstyr til vedligeholdelse af cykler.

Er der noget du er i tvivl om, er du mere end velkommen til at tage fat i os på telefon eller mail. Du kan også altid velkommen i butikken i Holbæk.