• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelcomputer / GPS

På udkig efter en cykelcomputer? Her på siden kan du se vores store udvalg af cykelcomputere fra kendte mærker som Garmin og Sigma. Cykelcomputere kan i dag fås med mange forskellige egenskaber, alt efter hvilke informationer og funktioner du ønsker. Du kan også vælge mellem udgaver med eller uden ledning.

Vores udvalg af cykeltilbehør er stort og du kan se hele udvalget ved at klikke på linket.

1 til 30 af 84

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 84

Sorter faldende
pr. side

Kæmpe udvalg af cykelcomputer og tilbehør

Gør cykelturen sjovere med en cykelcomputer, der kan give dig data omkring din cykling. Uanset om du er professionel atlet, motionist eller blot bruger cyklen til at pendle, kan en cykelcomputer være en praktisk gadget, der giver dig brugbare informationer som hastighed, distance og tid.

Hos Bikesport har vi et stort udvalg af cykelcomputere fra kendte mærker som Garmin, Sigma og Cateye m.f. Du kan finde cykelcomputere i alle prisklasser med forskellige specifikationer. Herunder finder du en oversigt over nogle af de cykel computere vi forhandler:

  • - Trådløs cykelcomputer
  • - Garmin cykelcomputer
  • - Sigma cykelcomputer
  • - Cateye cykelcomputer
  • - Cykelcomputer Shimano
  • - Cykelcomputer GPS

Du finder med garanti en cykelcomputer der dækker dine ønsker og behov her hos Bikesport.

Hvilken cykelcomputer skal jeg vælge?

Cykelcomputere kan som nævnt fås med et væld af forskellige funktioner, så inden du beslutter dig, skal du overveje hvilke funktioner du har brug for. Du kan også vælge om din cykelcomputer skal være med eller uden ledning. Til træning er der fx mange der vælger en cykelcomputer med puls og GPS-funktion. Disse cykelcomputere hører til i den absolutte top med stort set alt hvad man kan ønske sig af funktioner og informationer. Til den daglige brug på hverdagscyklen kan en mere simpel cykelcomputer ofte være nok. De trådløse cykelcomputere har den fordel, at de er super nemme at montere på cyklen, derimod er cykelcomputere med ledning de mest prisvenlige, og de kan typisk fås med mange af de samme funktioner som de trådløs varianter, såsom hastighed, distance, ur, triptæller og meget mere.

Har du spørgsmål til vores cykel computere, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 59 44 06 70 eller en skrive en mail på info@bikesport.dk. Du kan også komme forbi vores butik i Holbæk.