• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelcomputer

Her på siden kan du se vores cykelcomputere. Cykelcomputere kan i dag fås med mange forskellige funktioner, alt efter hvilke informationer og funktioner du ønsker, kan du vælge mellem modellerne i sortimentet. 

1 til 30 af 126

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 126

Sorter faldende
pr. side

Hvilken cykelcomputer skal jeg vælge?

Svaret på dette har vi allerede påbegyndt i toppen af denne side, men vi fortsætter gerne denne gennemgang med mere information om cykelcomputere til hverdagsbrug. Til den daglige brug på hverdagscyklen, er derimod den trådløse cykelcomputer populær. De trådløse cykelcomputere har den fordel, at som navnet antyder, er de uden ledning og er derfor super nemme at montere på cyklen, og der er ikke nogen ledning der kan komme i vejen, når den benyttes. Cykelcomputere med ledning er de mest prisvenlige cykelcomputere, og disse kan typisk fås med mange af de samme funktioner som de trådløs varianter. Eksempelvis hastighed, gennemsnitshastighed, ur, triptæller med meget mere – bare lidt billigere.

Til træning er der mange der vælger en cykelcomputer med puls og GPS funktion. Disse cykelcomputere hører til i den absolutte top med stort set alt hvad man kan ønske sig af funktioner og informationer. 
Vores udvalg af cykeltilbehør er stort, og du kan også finde cykelholdere og hometrainers hos os!