• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelcomputer / GPS

På Bikesport.dk finder du landets bedste udvalg af cykelcomputere hvad end du søger en Garmin cykelcomputer, en trådløs cykelcomputer eller en prof cykelcomputer med GPS, så du kan spore lokation, tid og rute. Vi forhandler et kæmpe udvalg fra kendte brands med priser der er helt i bund! Vælg blandt en masse moderne og innovative funktioner som for alvor sætter gang i din indre cykel-ild eller gavner dit cykelhold. Vi tilbyder alt i cykeltilbehør til hele familien og til alle niveauer.

1 til 30 af 90

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 90

Sorter faldende
pr. side

En cykelcomputer der kan det hele!

Gør cykelturen sjovere med en cykelcomputer, der kan give dig data omkring alt lige fra din gennemsnitshastighed, tilbagelagt distance, rute og meget mere. Uanset om du er professionel rytter, motionist eller blot bruger cyklen til at pendle til og fra job, kan en cykelcomputer med GPS være en praktisk gadget, der giver dig brugbare informationer om din udvikling.

Hos Bikesport har vi et stort udvalg af cykelcomputere fra kendte mærker som Garmin, Sigma og Cateye m.f. Særlig Garmin cykelcomputere har gjort sig bemærket som værende et solidt og stærkt produkt. Du kan finde cykelcomputere i alle prisklasser med forskellige specifikationer. Herunder finder du en oversigt over nogle af de cykelcomputere vi forhandler:

  • - Trådløs cykelcomputer
  • - Garmin cykelcomputer
  • - Sigma cykelcomputer
  • - Cateye cykelcomputer
  • - Cykelcomputer med pulsmåler
  • - Cykelcomputer Shimano
  • - GPS cykelcomputer

Du finder med garanti en cykelcomputer der dækker dine ønsker og behov her hos Bikesport, og vi står naturligvis altid til rådighed hvis du ønsker vejledning.

Har du det rigtige cykeltøj? Find alt i tøj og udstyr til en optimal træning på Bikesport.

Hvilken cykelcomputer skal jeg vælge?

Cykelcomputere kan som nævnt fås med et væld af forskellige funktioner, så inden du beslutter dig om det skal være en Garmin cykelcomputer, om der skal være GPS indbygget eller om du skal bruge særskilt ekstra tilbehør, skal du overveje hvilke funktioner du reelt har brug for. Der er ingen grund til at kaste penge efter overflødige funktioner du aldrig får brugt alligevel.

Du kan for eksempel vælge om din cykelcomputer skal være med eller uden ledning. Til træning er der mange der vælger en cykelcomputer med pulsmåler og GPS-funktion. Disse cykelcomputere hører til i den absolutte top med stort set alt hvad man kan ønske sig af funktioner og informationer. En cykel GPS kan for nogle være en tryghed da man på relativt kort tid kan nå vidt omkring på en god cykeltur, når der bli9ver trådt til i pedalerne.

Til den daglige brug på hverdagscyklen kan en mere simpel cykelcomputer ofte være nok. De trådløse cykelcomputere har den fordel, at de er super nemme at montere på cyklen, derimod er cykelcomputere med ledning de mest prisvenlige, og de kan typisk fås med mange af de samme funktioner som de trådløs varianter, såsom hastighed, distance, ur, triptæller og meget mere. Cykelcomputeren skal tilmed kunne overleve en regnbyge og uvejr, hvilke dem du finder her på siden, naturligtvis kan uden problemer.

Brug for hjælp til at vælge cykelcomputer?

Har du spørgsmål til vores cykelcomputere, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 59 44 06 70 eller en skrive en mail på info@bikesport.dk.