• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelanhænger

Cykelanhængere og cykeltrailere samt børnetrailere er alle noget, som du finder på denne side. En cykelanhænger er både smart for dig med og uden børn, da du nemt kan fragte en masse ting frem og tilbage mellem aftaler. Selvfølgelig er de også smarte til børn, når de skal køres i vuggestue, børnehave eller skole. Så bliver børnene nemt fragtet og du kan komme hurtigt frem og tilbage! Du kan se alt vores cykeltilbehør her! En cykelanhænger er et godt supplement til den klassiske damecykel

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

En cykelanhænger er ideel for en børnefamilie med små børn, der skal til og fra daginstitutionerne eller på udflugt uden at børnene skal fryse i Danmarks meget varierende vejr. Med en cykelanhænger kan børnene sidde trygt i læ og lege eller få en lille lur. For mange er cykelanhængeren en rigtig god løsning frem for eksempelvis en klapvogn, da mange af varianterne både kan bruges på cyklen, men også har en gå funktion, som enten klapvogn eller løbevogn.

En miljøvenlig transport muligheder

En cykelanhænger er også din mulighed for at transportere dine børn i byen uden at sætte aftryk på miljøet. Der er i dag også mere fokus på miljøvenlige transport muligheder, og det er en cykelanhænger i høj grad. Ved at placere børnene i anhængeren på din cykel frem for en bil mindsker du også CO2 udledningen – og samtidig får du mulighed for at få dagens motion og en masse gode stunder.

Brug cykelanhængeren forsvarligt

Det kan være en fordel lige at tage sig nogle forbehold inden ud starter med at køre med din nye cykelanhænger helt fuld. Først og fremmest anbefaler vi, at du testkører den uden noget indhold for at få en føling med det ekstra element på cyklen, da det kan føles noget anderledes. Du skal blandt andet lige vænne dig til, at cyklen er noget bredere at køre rundt med end når den er for sig selv. Hvis du skal køre med børn i anhængeren er det også en fordel at starte uden, men med samme vægt for igen at få føling med anhængeren. Herefter kan du snildt manøvre den rundt med børnene ombord. Desuden anbefaler vi, at du placerer børnene så centralt i anhængeren som muligt – både for din kørsel og barnets sikkerhed. Når vi snakker sikkerhed, så er det selvfølgeligt også vigtigt at nævne, at vi selvfølgelig altid anbefaler, at både du og børnene kører med cykelhjelm og eventuel en sele til børnene i anhængeren.