• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelanhænger

Køb cykelanhænger til børn, cykeltrailer og børnetrailer her på siden. En cykelanhænger er både smart for dig med og uden børn, da du med en cykelanhænger nemt kan fragte bagage, indkøb og andre større ting. Selvfølgelig er en børnetrailer også smart, når børnene skal køres til og fra vuggestue, børnehave eller skole. Børnene bliver nemt fragtet med en børnetrailer, og du kan komme hurtigt frem og tilbage! Du kan se alt vores cykeltilbehør her! En cykelanhænger er et godt supplement til den klassiske damecykel.

21 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

21 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Cykelanhænger til børn

En cykeltrailer til børn er idéel for en børnefamilie med små børn, der skal transporteres til og fra daginstitutionerne, eller hvis familien skal på udflugt uden at børnene skal fryse i Danmarks skønne, men dog meget omskiftelige vejr. Med en børnetrailer kan børnene sidde trygt i læ og lege, eller endda få sig en lille lur. For mange er cykelanhængeren en rigtig god løsning frem for eksempelvis en klapvogn, da mange af varianterne både kan bruges på cyklen, men også har en gå-funktion, som enten klapvogn eller løbevogn.

En børnetrailer er et miljøvenligt transportmiddel

En cykelanhænger til børn er også din mulighed for at transportere dine børn, uden at sætte et stort aftryk på miljøet. Der er i dag også mere fokus på miljøvenlige transportmuligheder, og det er en cykeltrailer til børn i meget høj grad. Ved at placere børnene i anhængeren på din cykel, frem for i en bil, så mindsker du også familiens co2 udledning. Samtidig er børnetraileren en alle tiders mulighed for at få dagens motion, og generelt bare en hel masse gode stunder med børnene. Det er nemlig meget lettere at snakke med sine børn når de sidder i en cykeltrailer til børn, end når de sidder på bagsædet i en bil, hvor man som bilist skal koncentrere sig ekstra meget bag rattet.

En cykeltrailer til børn skal bruges forsvarligt

Det kan være en fordel lige at tage sig nogle forbehold, inden du kaster børnene ind i cykeltraileren og bare begynder at køre derudaf for fuld fart, med din nye børnetrailer. Først og fremmest anbefaler vi, at du testkører den uden noget indhold for at få en føling med det ekstra element på cyklen, da det kan føles noget anderledes. Du skal blandt andet lige vænne dig til, at cyklen er noget bredere at køre rundt med end når den er for sig selv.

Hos Bikesport forhandler vi flere forskellige cykeltrailere til børn:

  • - XLC Blå Duo Børneanhænger
  • - XLC Blå Mono Børneanhænger
  • - XLC Duo Jogger Kit
  • - XLC Lime Mono Børneanhænger

Skal du bruge en cykelanhænger til at transportere andre ting end børn, så har vi også den populære Trailer Journey TX fra mærket Topeak, hvor du kan transportere ting sikkert og tørt i den medfølgende drybag.

Cykelanhænger test - inden du kører med børn

Hvis du skal køre med børn i anhængeren, så er det en fordel at teste cykelanhængeren uden børn, men med samme vægt for at få føling med anhængeren. Det kan fx være en tur i supermarkedet, efter ugens store indkøb. Herefter kan du nemlig bedre manøvrere cykelanhængeren med børnene ombord. Desuden anbefaler vi, at du placerer børnene så centralt i anhængeren som muligt - både for din kørsel og barnets sikkerhed. Når vi snakker sikkerhed, så er det selvfølgelig også vigtigt at nævne, at vi selvfølgelig altid anbefaler, at både du og børnene kører med cykelhjelm, og at børnene er fastspændt med en sele børnetraileren under kørsel.