Cykelanhænger

En cykelanhænger er et genialt transportmiddel af alt fra børn, hund, indkøb eller bagage. Monter og afmonter nemt børnetraileren på din cykel og få kørt ungerne sikkert afsted. Vælg blandt mange modeller i letvægtsklassen samt diverse tilbehør. Bikesport har stort fokus på sikkerhed og vi forhandler derfor kun godkendte cykelanhængere til børn. Du finder mærker som TOPEAK og XLC med stort udvalg af modeller til Danmarks skarpeste priser! Har du brug for andet cykeltilbehør finder du også det her på sitet.

Cykelanhænger

11 varer

Filtre
 • Vare
 • Pris
Vare
 1. BURLEY Dry Bag 75L Taske
  Sammenlign
 2. BURLEY Handlebar Console Styrtaske
  Sammenlign
  BURLEY Handlebar Console Styrtaske
  Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 389,00 kr.
 3. BURLEY Jogger Kit Single Løbesæt
  Sammenlign
 4. Spectra Akselbeslag til børnetrailer
  Sammenlign
  Spectra Akselbeslag til børnetrailer
  Tilbudspris 99,00 kr. Normalpris 149,95 kr.
 5. Topeak Journey Alu m/Drybag Trailer
  Sammenlign
  Topeak Journey Alu m/Drybag Trailer
  Tilbudspris 2.536,00 kr. Normalpris 3.599,95 kr.
 6. Topeak Journey Trail TX Axle Kit-P10 T
  Sammenlign
  Topeak Journey Trail TX Axle Kit-P10 T
  Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 269,95 kr.
 7. Topeak Journey Trail TX Axle Kit-P15
  Sammenlign
  Topeak Journey Trail TX Axle Kit-P15
  Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 279,95 kr.
 8. Topeak Journey Trail TX Axle Kit-P175
  Sammenlign
  Topeak Journey Trail TX Axle Kit-P175
  Tilbudspris 198,00 kr. Normalpris 279,95 kr.
 9. Topeak QR adaptor til Topeak Journey Trailer
  Sammenlign
  Topeak QR adaptor til Topeak Journey Trailer
  Tilbudspris 212,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 10. Topeak Trailer Journey TX og Drybag Thru Axle
  Sammenlign
  Topeak Trailer Journey TX og Drybag Thru Axle
  Tilbudspris 2.646,00 kr. Normalpris 3.699,95 kr.
 11. XLC Aksel kobling cykelanhænger Mono/Duo 2014
  Sammenlign
  XLC Aksel kobling cykelanhænger Mono/Duo 2014
  Tilbudspris 149,00 kr. Normalpris 179,00 kr.
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Cykelanhænger til børn

En cykeltrailer til børn er idéel for en børnefamilie med små børn, der skal transporteres til og fra daginstitutionerne, eller hvis familien skal på udflugt uden at børnene skal fryse i Danmarks skønne, men dog meget omskiftelige vejr. Med en cykelanhænger kan børnene sidde trygt i læ og lege, eller endda få sig en lille lur. For mange er cykelanhængeren en rigtig god løsning frem for eksempelvis en klapvogn, da mange af varianterne både kan bruges på cyklen, men også har en gå-funktion, som enten klapvogn eller løbevogn.

Husk altid cykelhjelmen til dit barn - Køb lovlige og certificerede cykelhjelme hos Bikesport.

En cykelanhænger er et miljøvenligt transportmiddel

En cykelanhænger til børn er også din mulighed for at transportere familien, uden at sætte et stort aftryk på miljøet. Der er i dag meget fokus på miljøvenlige transportmuligheder, og det er en cykeltrailer til børn i meget høj grad. Ved at placere børnene i anhængeren på din cykel, frem for i en bil, så mindsker du familiens co2 udledning, og så er den smadder praktisk inde i byen hvor du måske endnu ikke tør slippe de små løs på cykelstierne selv.

Cykelanhængere til børn er en alletiders mulighed for at få dagens motion, og generelt bare en hel masse gode stunder med børnene. Det er nemlig meget lettere at snakke med sine børn når de sidder i en cykeltrailer, end når de sidder på bagsædet i en bil, hvor man som bilist skal koncentrere sig ekstra meget bag rattet. I kan synge, fortælle gode røverhistorier eller sammen tale om alt det i oplever på turen. Du kan sågar få barnet til at læse en historie højt for dig mens du træder i pedalerne, så er læsetræningen klaret på vej hjem! 

Et godt råd: Hav altid en cykelpumpe med dig, det kan blive en tung fornøjelse hvis uheldet er ude.

En cykeltrailer til børn skal bruges forsvarligt

Det kan være en fordel lige at tage sig nogle forbehold, inden du kaster børnene ind i cykeltraileren og bare begynder at køre derudaf for fuld fart, med din nye cykelanhænger.

Gå heller aldrig ned på cykellygter og cykelreflekser når du kører med en anhænger. Du vil fylde en del mere på cykelstien og det er derfor ekstremt vigtigt at alle bilister og cyklister nemt kan spotte dig og dit dyrebareste i de mørke timer.

Det kan fx være en tur i supermarkedet, efter ugens store indkøb. Herefter kan du nemlig bedre manøvrere cykelanhængeren med børnene ombord. Desuden anbefaler vi, at du placerer børnene så centralt i anhængeren som muligt - både for din kørsel og barnets sikkerhed. Når vi snakker sikkerhed, så er det selvfølgelig også vigtigt at nævne, at vi selvfølgelig altid anbefaler, at både du og børnene kører med cykelhjelm, og at børnene er fastspændt med en sele børnetraileren under kørsel.

Først og fremmest anbefaler vi, at du testkører den uden noget indhold for at få en føling med det ekstra element på cyklen, da det kan føles noget anderledes. Du skal blandt andet lige vænne dig til, at cyklen er noget bredere at køre rundt med end når den er for sig selv.

Hos Bikesport forhandler vi flere forskellige cykeltrailere til børn:

 • - XLC Blå Duo Børneanhænger
 • - XLC Blå Mono Børneanhænger
 • - XLC Duo Jogger Kit
 • - XLC Lime Mono Børneanhænger

Skal du bruge en cykelanhænger til at transportere andre ting end børn, så har vi også den populære Trailer Journey TX fra mærket Topeak, hvor du kan transportere ting sikkert og tørt i den medfølgende drybag. Stellet er lavet af aluminium og du vil derfor ikke mærke nogen særlig tyngde i vægt.

Brug for hjælp til at vælge den rette cykelanhænger?

Tøv ikke med at kontakte os hvis du er i tvivl om hvilken cykeltrailer der er den rigtige for dig. Vi ønsker at du får den helt rette model og får glæde af dem mange år frem. Kontakt os i