• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelklokker

Cykelklokker og ringeklokkerne fås i mange forskellige udgaver, herunder som kina klokker, retro inspirerede cykelklokker og i den mere sjove og finurlige posthorns-udgave. Med de mange designs, farver og valgmuligheder inden for udvalget af både cykelklokker og spejle, som forhandles hos Bikesport, får du mulighed for at style din cykel via cykeltilbehør, og har dermed mulighed for at sætte dit helt eget præg på din cykel. 

1 til 30 af 142

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 142

Sorter faldende
pr. side

Både klokker og spejle til cyklen har samtidig hver deres sikkerhedsfunktion i det daglige og i trafikken, som sikrer at cyklister når trygt frem til deres destination – både når det gælder at orientere sig via cykelspejle og at gøre opmærksom på sig selv via et ring med cykelklokken/ringeklokken. Hav helt styr på din egen sikkerhed med den rette cykelhjelm – vores udvalg er stort, så du kan finde en der passer perfekt til dig.

Passer cykelklokken til mit styr?

De fleste cykelklokker er designet til at passe til almindelige styr og størrelser på disse, så du ikke skal tænke mere over, hvorvidt den enkelte klokke passer til lige din cykel. Du kan dog, hvis du vil dobbelttjekke, om beslaget på klokken er stort nok til at passe styrets diameter. Hvis klokken alligevel ikke skulle passe til din cykel, så kan de ofte alligevel bruges ved hjælp af spacers.