• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Kamera til cykel

Et kamera til cyklen fastspændt på cykelstyret eller hjelmen giver dig mulighed for, at du kan gense turens højdepunkter fra et helt andet perspektiv og genopleve den seneste træningssession. Se også resten af vores cykeltilbehør, der kan gøre turen endnu mere speciel.

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Her i shoppen kan du se vores udvalg af kameraer og tilbehør dertil, som sikrer at den seneste træningssession bliver dokumenteret og kan genopleves igen hjemmefra. Et kamera beregnet til cyklen er designet med sportsudøvere og action-elskere i tanken, for eksempel når det gælder et kamera af typen action-kamera fra brandet Garmin. Husk også gerne en holder, der holder kameraet godt fastspændt – særligt i forbindelse med ujævne terræner og mountainbike-kørsel i for eksempel skoven eller bakkede områder. Du kan finde holdere, der passer både til hjelmen eller styret alt afhængigt af hvilken vinkel du foretrækker. Et sportskamera er en god ting at have med, hvis du vil tracke din træning eller bare gerne vil gemme de gode ture bedre i hukommelsen, så du altid kan se tilbage på dem! 

I udvalget finder du også ekstra tilbehør, som eksempelvis ladekabler, så du altid har strøm på dit cykel kamera. Tag et kig i udvalget nu og find alt det du behøves til dit kamera.

Du kan finde Bikesports udvalg af kameraer til cyklen herover på siden.