Bagagebærer

Hos Bikesport finder du et kæmpe udvalg af bagagebærere til cykler i mange forskellige størrelser, designs og til alle cykelmodeller. Find en praktisk og stærk bagagabærer til MTB, en smart bagagebærer til racercykel eller en moderne front bagagebærer, og vælg blandt modeller som skal monteres traditionelt, på sadelpinden, med stropper eller fjederklap og meget mere. Se alt vores cykeltilbehør samlet her, så finder du nemt lige præcis dét du mangler til familiens cykler.
Bagagebærer
Filtrer efter

13 varer

Filtre
 • Vare
 • Pris
Vare
 1. Atran Velo Active AM Bagagebærer
  Sammenlign
  Atran Velo Active AM Bagagebærer
  Tilbudspris 139,00 kr. Normalpris 299,00 kr.
 2. Atran Velo Active Bagagebærer Til Sadelpind
  Sammenlign
  Atran Velo Active Bagagebærer Til Sadelpind
  Tilbudspris 202,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 3. Atran Velo Base Frontbagagebærer
  Sammenlign
  Atran Velo Base Frontbagagebærer
  Tilbudspris 189,00 kr. Normalpris 219,95 kr.
 4. Atran Velo Cargo City Frontlad
  Sammenlign
  Atran Velo Cargo City Frontlad
  Tilbudspris 219,00 kr. Normalpris 309,95 kr.
 5. Atran Velo Cargo jumbo Frontlad
  Sammenlign
  Atran Velo Cargo jumbo Frontlad
  Tilbudspris 235,00 kr. Normalpris 299,95 kr.
 6. Atran Velo City am Alu AVS matte sort Bagagebærer
  Sammenlign
  Atran Velo City am Alu AVS matte sort Bagagebærer
  Tilbudspris 149,00 kr. Normalpris 249,95 kr.
 7. ATRAN VELO CITY DB AM AVS Matsort Bagagebærer
  Sammenlign
  ATRAN VELO CITY DB AM AVS Matsort Bagagebærer
  Tilbudspris 169,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 8. Atran Velo City Disc Bagagebærer
  Sammenlign
 9. Atran Velo Commute Pro Bagagebærer
  Sammenlign
  Atran Velo Commute Pro Bagagebærer
  Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 449,00 kr.
 10. Atran Velo Jobag Kurv/Lad
  Sammenlign
  Atran Velo Jobag Kurv/Lad
  Tilbudspris 336,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
 11. Atran Velo Tour 365 Bagagebærer
  Sammenlign
  Atran Velo Tour 365 Bagagebærer
  Tilbudspris 164,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 12. Atran Velo Tour Frontbagagebærer
  Sammenlign
  Atran Velo Tour Frontbagagebærer
  Tilbudspris 219,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 13. Atran Velo Tour Lite BS Bagagebærer
  Sammenlign
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Stort udvalg af bagagebærere

En bagagebærer er super praktisk, så du nemt og sikkert kan transportere ting på cyklen. Der findes forskellige slags cykel bagagebærere, og det er meget forskelligt hvilken slags man foretrækker, fx om den skal sidde foran eller bagved. Hos Bikesport har vi et stort udvalg af forskellige slags bagagebærer i højeste kvalitet til skarpe priser. Herunder får du en oversigt over nogle af de forskellige slags vi sælger:

 • Bagagebærer front
 • Bagagebærer mountainbike
 • Bagagebærer racercykel
 • Bagagebærer sadelpind
 • Bagagebærer med elastiske stropper eller fjederklap
 

Bagagebærer til MTB / Mountainbike

Et bagagebærer til din MTB cykel er skal have en styrke og en størrelse der matcher dit behov for bagagevægt. Der findes i dag mange varianter hvoraf nogle er korte og brede, andre med en uddybning så bagagebærernet fungerer som en slags kurv, og andre igen er udstyret med elastiske stropper.

Tag et kig på siden og finde et bagagebærer til mountainbike - eller helt almindelige citybikes, dame- og herrecykler. Mange cykelbagagebærerer er universelle og passer derfor til de fleste cykler, hvad end det er en konecykel, en MTBe eller en moderne bycykel.

Har du brug for rigtig meget plads - for eksempel til dine børn, eller blot til stort bagage, anbefaler vi at du tager et kig på en cykelanhænger.

Bagagebærer til racercykel

Hvis du kører racercykel kan det være svært at have meget bagage med sig, da racercykler ofte ikke er installeret med nogen form for bagagebærer, da minimal samlet cykelvægt ofte er i fokus. Mange ikke-cykelryttere foretrækker dog racercyklen netop af denne årsag da man kommer lynhurtigt frem for langt mindre anstrengelse.

Køb et let bagagebærer til racercykel og slip for at skulle have rygsæk og andet upraktisk på du du cykeltræner eller er på vej på job. Med et bagagebæger på racercyklen kan du transportere de fleste ting. Det anbefales dog ikke at belaste den samlede vægt lige så meget som man kan på f.x en MTB cykel.

Køb et praktisk bagagebæger til racercykel - Så kan du koncentrere dig om at træde i pedalerne.

Front bagagebærer

Du har sikkert ofte set cykler med front bagagebærer i gadebilledet, hvor folk kommer kørende med kasser og stort bagagelad foran på cyklen. Denne trend har udviklet sig og man ser nu ofte Trio cykler / cargo cykler hvor størstedelen af cyklen faktisk består af opbevaringsplads.

Hos Bikesport finder du et stort udvalg af front bagagebærere i mange varianter som nemt kan monteres på de fleste cykler.

Vidste du, at du også kan få en cykelkurv særligt til montering på bagaebæreren? Find din cykelkurv til bagagebærer her.

Bagagebærer til sadelpinde

Hvis du ved, at du ikke skal bære så meget på din bagagebærer, kan du vælge et bagagebærer til sadelpind. Denne type monteres kun på sadelpinden, og dermed kan de stort set monteres på alle cykler. Dog kan denne type af bagagebærere typisk ikke klare lige så meget vægt, som et standard bagagebærer, der støttes på flere punkter på cyklen.

Et standard bagagebærer kan bære op til ca. 25 kg, hvor en sadelpindsmonteret bagagebærer typisk kun kan bære mellem 8 til 11 kg. Det er derfor værd at overveje, hvor meget vægt man vil transportere i gennemsnit på sine cykelture, så du får et bagagebærer, der kan klare den rette vægt. For langt de fleste som dog blot ønsker at transportere håndtasken eller lign. er et bagagebærrer til saddelpind en udemærket løsning, men skal du transportere tunge indkøbsposer, vil vi i stedet anbefale et traditionelt cykelbegagebærer.

Hvilken bagagebærer skal jeg vælg?

Hvad end du ønsker et bagagebæger til MTB eller et letvægts bagagebæger til racercykel, er det som om udgangspunkt hjulstørrelsen på cyklen, der afgører hvilken størrelse dit bagagebærer skal have.

Du kan se hjulstørrelsen på siden af dækket, så hvis der fx står 20 x 1,75 er det et 20" dæk, og du skal derfor vælge mellem vores bagagebærere der passer til 20 tommer. Se hele udvalget ovenfor, hvor du kan vælge mellem forskellige designs og materialer.

Brug for hjælp?
Er du i tvivl om, hvilken bagagebærer du skal vælge - skal det vær en front bagagebærer, en bagagebærer til sadelpind eller noget helt tredje? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på telefon eller mail eller kom forbi vores butik i Holbæk, så vi hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette bagagebærer til cykel.