• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Bagagebærer

Vi har et bredt udvalg af bagagebærer. Bagagebærerne findes i forskellige størrelser, designs og materialer, så du kan finde den helt rette model. Vi har blandt andet bagagebærer til MTB, bagagebærer til racercykel samt til montering på sadelpinden. Du kan finde alt vores cykeltilbehør samlet her, så du nemt kan finde det du mangler til cyklen.

30 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

30 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Stort udvalg af bagagebærere

En bagagebærer er super praktisk, så du nemt og sikkert kan transportere ting på cyklen. Der findes forskellige slags bagagebærere, og det er meget forskelligt hvilken slags man foretrækker, fx om den skal sidde foran eller bagved. Hos Bikesport har vi et stort udvalg af forskellige slags bagagebærer i højeste kvalitet. Herunder får du en oversigt over nogle af de forskellige slags vi sælger:

  • - Bagagebærer front
  • - Bagagebærer mountainbike
  • - Bagagebærer racercykel
  • - Bagagebærer sadelpind

Hvilken bagagebærer skal jeg vælg?

Det er et spørgsmål, som vi ofte hører. Som udgangspunkt er det hjulstørrelsen på cyklen, der afgører hvilken størrelse dit bagagebærer skal have. Du kan se hjulstørrelsen på siden af dækket, så hvis der fx står 20 x 1,75 er det et 20" dæk, og du skal derfor vælge mellem vores bagagebærere der passer til 20 tommer. Se hele udvalget ovenfor, hvor du kan vælge mellem forskellige designs og materialer.

Vi sælger også cykelkurve til bagagebærere, som kan ses ved at følge linket.

Bagagebærer til sadelpinde

Hvis du ved, at du ikke skal bære så meget på din bagagebærer, kan du vælge et bagagebærer til sadelpind. Denne type monteres kun på sadelpinden, og dermed kan de stort set monteres på alle cykler. Dog kan denne type af bagagebærere typisk ikke klare lige så meget vægt, som et standard bagagebærer, der er monteret på flere punkter på cyklen. Et standard bagagebærer kan bære op til 25 kg, hvor en sadelpindsmonteret bagagebærer typisk kun kan bære mellem 8 til 11 kg. Det er derfor værd at overveje, hvor meget vægt man vil transportere i gennemsnit på sine cykelture, så du får et bagagebærer, der kan klare den rette vægt.

Er du i tvivl om, hvilken bagagebærer du skal vælge? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på telefon eller mail eller kom forbi vores butik i Holbæk, så vi hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette bagagebærer til cykel.