• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Bagagebærer

Vi har et bredt udvalg af bagagebærer til cykler. Bagagebærerne findes i mange forskellige størrelser, udformninger og materialer, så du kan finde den helt rette model. Vi har blandt andet bagagebære til mtb og til montering på sadelpinden. Du kan finde alt vores cykeltilbehør samlet, så du kan finde alt du mangler til cyklen.

1 til 30 af 31

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 31

Sorter faldende
pr. side

Hvilket bagagebære skal jeg vælg?

er ofte et spørgsmål, som vi hører. Som udgangspunkt er det hjulstørrelsen på cyklen, der afgører hvilken størrelse bagagebærer du skal have. Du kan se hjulstørrelsen på siden af dækket. Hvis der for eksmepel står 20 x 1,75 på dækket vil det sige at det er et 20" dæk eller hjul og du skal derfor vælge et 20 tommer bagagebære. Se hele udvalget ovenfor og shop også eksempelvis en cykelkurv til bagagebærer!

Bagagebærer til sadelpinde

Du kan også vælge et bagagebærer til din sadelpind. Denne type monteres kun på sadelpinden og dermed kan de stort set monteres på alle cykler – dog kan denne type af bagagebære typisk ikke klare lige så meget vægt, som et standard bagagebære, der er monteret på flere  punkter på cyklen. Et standard bagagebærer kan bære op til 25 kg hvor et sadelpindsmonteret bagagebærer typisk kun kan bære mellem 8 til 11 kg. Det er derfor værd at overveje, hvor meget vægt man vil medbringe sig i gennemsnit på sine cykelture, så du får et bagagebærer, der kan klare den rette vægt.