Pga mange ordre og Covid-19 kan der opleves forlænget leveringstid fra fjernlager. Samt længere ventetid på telefonerne. Vi beklager ulejligheden
×
  • E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Bagagebærer

Vi har et bredt udvalg af bagagebærer til cykler. Bagagebærerne findes i mange forskellige størrelser, udformninger og materialer.

1 til 30 af 32

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 32

Sorter faldende
pr. side

Vi hører ofte spørgsmålet: Hvilket bagagebære skal jeg vælg? Som udgangspunkt er det hjulstørrelsen på cyklen, der afgører hvilken størrelse bagagebærer du skal have. Du kan se hjulstørrelsen på siden af dækket. Hvis der fx står 20 x 1,75 på dækket vil det sige at det er et 20" Dæk/hjul og du skal derfor vælge en 20" bagagebære. Se hele udvalget nedenfor og shop også eksempelvis cykelkurv til bagagebærer!

Du kan også vælge et bagagebærer til din sadelpind. Denne type monteres kun på sadelpinden og dermed kan de stort set monteres på alle cykler – dog kan denne type af bagagebære typisk ikke klare lige så meget vægt, som et standard bagagebære, der er monteret på flere punkter på cyklen. Et standard bagagebærer kan bære op til 25 kg hvor et sadelpindsmonteret bagagebærer typisk kun kan bære mellem 8 til 11 kg. Det er derfor værd at overveje, hvor meget vægt man vil medbringe sig i gennemsnit på sine cykelture, så du får et bagagebærer, der kan klare den rette vægt.