Cykeltilbehør

Hos Bikesport forhandler vi landets stærkeste udvalg inden for cykeltilbehør til både voksne, børn samt professionelle ryttere. Du finder f.eks. alt inden for certificerede og sikre cykelhjelme, praktiske bagagebærere, lygter, cykelstole, anhængere og meget mere til top konkurrencedygtige priser. Blandt vores kæmpe udvalg af tilbehør til cykler finder du også moderne udstyr til tracking og vedligeholdelse af familiens cykler. Her får du høj kvalitet til lave priser.
Cykeltilbehør

Alt i cykeltilbehør til både rytter og cykel

Danskerne er ét af de mest cykelglade folkefærd i verden og hos Bikesport forstår i den grad vi glæden mere end nogen anden. Cyklen er en genial opfindelse og der er ingen grænser for hvad man kan få af smart og praktisk cykeltilbehør, der vil gøre hverdagen langt mere praktisk og behagelig.

 

Vi går aldrig på kompromi med din sikkerhed, hvad end du blot bruger cyklen på vej til og fra arbejde eller om du tilhører den voksende trend af semi professionelle cykelryttere der tilbagelægger tusindvis af kilometer årligt. Vi passer på dig og sikrer at cykeltilbehøret er i orden med nødvendige certificeringer men stadig til absolut skarpe priser! Mangler du cykeltøj, er vi ligeledes stor forhandler af en lang række fede brands og gear til alle typer cyklister.

Sortimentet af cykeltilbehør, som du finder her i shoppen spænder vidt lige fra barnestole, cykellåse i mange forskellige modeller, cykelkurve, spejle, diverse støtteben- og hjul, skærme, cykeltasker og mange forskellige varianter af vedligeholdelsesprodukter, der holder din cykel i god stand.

Nyt cykeltilbehør giver fornyet køreglæde

Når dine cykeldele er ved at blive slidte er det ikke nødvendigvis lig med, at cyklen skal udskiftes. Du kan oftest skifte diverse dele og tilbehør ud med nye reservedele, så din cykel atter fremstår så god som ny. Det samme gælder dit tilbehør til cyklen.

Cykelhjelm

Det er vigtigt for din sikkerhed at du sikrer en ordentlig stand på det forskellige tilbehør du benytter, såsom cykelhjelmen - denne må ikke have fået hårde slag da der kan være opstået revner indvendigt som ikke kan ses. Er du i tvivl om hvorvidt hjelmen har fået en hård tur på gulvet, så løb ingen chancer, køb en ny. Køb heller aldrig en cykelhjelm brugt da du derved ikke ved om den har fået slag.

Cykelstol og bagagebærer

Vi ved at du som forælder fokuserer på dit barns sikkerhed højere end noget andet her i livet. Når du køber cykeltilbehør i form af af cykelstol, skal denne være certificeret og uden revne samt med en ordenligt låsemekanisme til cyklen. Det samme gælder bagagebæret. Tilbehør til cykler skal altid være intakt.

Cykeltasker - Fragt ting med dig rundt

Skal du transportere mange ting på din cykel, så er cykeltasken uundværlig. Hvis du enten bruger din cykel som transportmiddel ud og handle eller på vej til skole eller arbejdet, så kan det være rart med ekstra plads. En cykeltaske har overraskende meget plads og indholdet er oftest afdækket for vind og værk, modsat en cykelkurv. Du skal dog sikre dig at materialet og syningerne er intakte. Hvis der pludseligt går hul i tasken kan indholdet ryge ind i hjulet imens du cykler, og det ville kunne resultere i et unødigt styrt.

Cykeltilbehør der passer til din cykelmodel

Der findes ufatteligt mange cykelbrands og stelvariantioner på tværs af de forskellige modeller. Rigtigt meget udstyr er en one-size-fits-all, men i nogle tilfælde skal kræver dit cykeltilbehør nogle specielle mål for at matche lige netop din cykel. Vi står naturligvis altid til rådighed og hjælper dig hurtigt og kompetent med at finde det rette tilbehør til din cykel.

Du finder et kæmpe udvalg af farver, design variationer og prisklasser inden for stort set alle vores kategorier i cykeltilbehør.

Tilbehør til cykelstyret

Du kan sætte mange ting på dit cykelstyr, som kan give mange ekstra fordele, når du cykler rundt i byen. For eksempel skal du have en cykelklokke monteret for alles sikkerhed – og dette er faktisk til manges overraskelse lovpligtigt. Klokken skal desuden være monteret på styret, så den er let at tilgå og tonen skal være helt klar. Fund tilbehør til cykelstyret som f.eks.

  • Cykelcomputere/GPS
  • Mobilholder
  • Kurve
  • Kortholder

 

Cykeltilbehør der vedligeholder din cykel

Hos Bikesport finder du alt i cykeltilbehør som plejer din cykel når sæsonen skifter. Der er en rigtig god investering, da cyklen oftest holder meget længere, som så meget andet, hvis du passer på den. Vi anbefaler for eksempel at du bruger noget stelbeskyttelse så rust og tæring undgås. Vi sælger en lang række handy cykelværktøj som er uundværligt for den seriøse rytter eller gør-det-selv mennesket.

Hertil er en god rengøring en gang eller 2 om året godt givet ud, da cykler ligesom biler ikke er glade for at være opdynget alt for meget møg og vejsalt på metallet. Et par gode cykelskærme sørger effektivt for at du ikke selv bliver tilsvinet i vådt vejr, og vil du gerne have en tør og ren cykel klar når som helst, så overvej et cover på cyklen som nemt tages af og på når du parkerer den.

Få råd og vejledning til dit cykeltilbehør

Har du nogen som helst spørgsmål omkring cykeltilbehør står vi mere end klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring og rådgiver cyklister, børnefamilier samt professionelle cykelryttere med valg af det bedste tilbehør til netop deres behov.