• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelhjul

Et par nye cykelhjul er den største opgradering du kan give din cykel. Hjulene har enorm betydning for cyklens fart og køreoplevelse. Hvad end du søger et simpelt cykel baghjul, prof racer cykelhjul eller noget tredje, finder du alle prisklasser hos Bikesport fra anerkendte brands. Se det store udvalg og find et hjul til alle typer cykler.

1 til 30 af 108

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 108

Sorter faldende
pr. side

Hvilke cykelhjul har du brug for?

Der er rigtig mange forskellige cykelhjuls producenter og typer. Det første man skal finde ud af er, hvilken type hjul man vil have ud fra de to typer:
- Clincher ( alm dæk/slange)
- Tubular (lukket ring)

Sidstnævnte er ofte lettere da man på Tubular-hjul limer dækket på fælgen. Vælg om du vil have de lette aerodynamiske profil carbonhjul eller måske et mere prisbilligt alu hjulsæt. Mange cykelhjul producenter laver også alu racer hjul med en carbon profil, derved får man lidt af begge verdener, et forholdsvist stift og let hjulsæt med en alu bremseflade og lidt af de gode aerodynamiske egenskaber. Vælg også tilsvarende gode cykeldæk for en optimal køreoplevelse.

Cykelhjul størrelse

Du skal naturligvis sikre dig den rigtige størrelse hjul som passer til din cykel. Vi fører alle gængse hjulstørrelser som:

  • - 26" (3)
  • - 27½" (16)
  • - 28" (700C) (73)
  • - 29" (15)

Også lejerne i hjulene er vigtige. Flere hjulproducenter tilbyder keramiske lejer, nogen har endda hjullejer fra Ceramicspeed, som anses af mange for den hellige gral inden for cykelhjul og dermed de absolut bedste.

Hjul til din racercykel, børnecykel, offroader eller anden type cykel

Kører du vildt og voldsomt i skovens hårde terræn eller tilbagelægger du flere hundrede km om ugen ved at fræse afsted på de danske landeveje? så har vi de rette cykelhjul til dig. Det kan være forskelligt om der er behov for blot at skifte sit cykel baghjul eller om det vil være mere fordelagtigt for dig at købe et hjulsæt og udskifte begge på én gang.

Vi har specielle hjul der tager højde for vindmodstand, cykelhjul der passer til helt almindelige by-cykler, ladcykler eller noget helt tredje. Mærkerne vi fører komme alle fra kendte og anerkendte brands.

Bikesport er selv passioneret i cykelsportens forunderlige verden og har derfor samlet et mekka af det fedeste cykeludstyr i ordentlig kvalitet til skarpe priser.

Er du i tvivl om hjulet til din cykel f.eks. størrelse, model osv. så tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter i cykelhjul og kan hjælpe dig uanset dit niveau.