• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykeldæk

Her kan du finde alt det nødvendige, når det gælder cykeldæk til flere forskellige køreformål. Sortimentet omfatter både produkter fra Schwalbe, Continental og andre producenter af cykeldæk. Sortimentet af cykeldæk egner sig til både mountainbike-kørsel, racing, gadekørsel m.m.

Zefal, Vittoria og Specialized står bag flere forskellige produkter indenfor kategorien af cykeldæk. Herunder bl.a. foldebare cykeldæk med beskyttelse mod punkteringer.  

Vi har i udvalget samlet dæk til alle de gængse cykelstørrelser, så du er altid er garanteret at finde etdæk til den cykel, som du står og mangler til. Hvad end det er til en almindelig cykel, mountainbike eller andet formål, så finder du varen her i sortimentet. Vær opmærksom på, at hjemmetræner modellerne inden for cykeldæk er specielt udviklet til at køre på en Hometrainer og at de dermed ikke er egnet til udendørs cykling.

Vi har gjort det nemmere for dig at finde hvad du leder efter med vores filtrering i venstre side af skærmen. Her kan du blandt andet vælge hvilken anvendelse det skal bruges til samt til hvilken model. Du kan samtidig også filtrere i brands, hvis du allerede har haft en god oplevelse med et af vores mange brands – vi sikrer dig dog altid en god kvalitet, da vi vælger vores brands ud fra dette! Find dine nye dæk her på siden – vi sørger for en hurtig levering hjem til dig!