Hjul - Dæk & Slanger

Hvad end du er professionel cykelrytter eller blot søger godt udstyr til familiens cykler, så finder du her et virkelig godt og bredt udvalg af absolut alt i hjul, dæk og slanger til cykler. Vi arbejder med nøje udvalgte brands som Bike Attitude, Shimano, Specialized og Zipp og har cykelgrej i alle prisklasser og til alle formål - uanset dit niveau. Find også dæk til barnevognen, rullestolen eller trillebøren!

Dæk og slanger til cykel til alle køreformål

Bikesport har skabt et mekka af kvalitetspræget dæk og slanger til cyklen samt alt der imellem af værktøj og tilbehør. Du finder let alt hvad du skal bruge via de afgrænsede kategoriopdelinger her på siden. Vores hjul og store udvalg af cykelslanger og cykeldæk henvender sig til alt fra børnefamilier der selv repererer børnecyklerne, til dig der bruger din elskede bedstemorcykel dagligt som transportmiddel, eller dig som kører på et lidt mere seriøst plan, evt. i en cykelklub eller deltager i forskellige races. Du finder med andre ord cykelhjul, dæk og slanger til f.eks.:

  • - Citybikes
  • - Mountainbikes
  • - Racercykler
  • - Barnevogne
  • - Kørestole
  • - Bedstemorcykler
  • - Mini crosser
  • - Trillebører mm.

Optimal køreglæde og sikkerhed med nye dæk og slanger

Ligesom alt andet på din cykel, bliver dæk og slanger slidt med tiden og du kan ligefrem opleve at dækket ligefrem mørner og ligner noget der kan gå hul i når som helst. Cykeldækket har en stor vigtighed i forhold til køreglæden og ikke mindst sikkerheden! Det er vigtigt at dine dæk får et godt vejgreb når du træder til i pedalerne. Dette vejgreb kan formindskes betydeligt hvis dine dæk er i dårlig stand og du risikerer at glide i sving og vælte.

Også slangerne har meget at sige for køreglæden. Oplever du at du skal pumpe cyklen i tide og utide fordi dækket bliver hurtigt fladt? Så er det i høj grad på tide at få det skiftet - det vil kun blive værre med tiden! En dag står du måske et sted hvor du ikke har en cykelpumpe i nærheden og så er det ikke sjovt mere. Det er i disse situationer kun et spørgsmål om tid før din cykel vil være “kronisk flad”.

Det er faktisk ikke så svært at skifte dæk og slanger på cyklen som man lige skulle tro. Der findes et hav af youtube videoer der guider dig nemt igennem. Spar penge på cykelværkstedet og gør det selv. Når du først har prøvet det én gang er det en snild sag fremover.

Hjulet kan ødelægges hvis ikke du skifter dæk og slanger på cyklen

Hvis du kører på halvflade cykeldæk kan du faktisk risikere at ødelægge hjulet for good og det kan bestemt ikke svare sig økonomisk. Endnu værre er det at køre på decideret punkterede dæk. Det vil formentligt gøre hjulet skævt, så lad være med det. Se at få skiftet dækket og slangen hvis det er nødvendigt, det bliver du glad for i længden. Dét at køre på flade hjul er også ekstremt hårdere at køre på end hvis de er sunde og optimalt pumpet. Du skal bruge langt mindre energi på at køre, og det gælder alle former for cykler, hvad end du racer, kører mountainbike i skoven eller blot bruger biken til transport.

Dæk og slnager i alle størrelser
Vi har i udvalget samlet slanger og dæk til alle de gængse cykelstørrelser, så du er altid er garanteret at finde en slange eller dæk til den cykel, som du står og mangler til.

Vi har gjort det nemmere for dig at finde hvad du leder efter med vores filtrering. Her kan du blandt andet vælge hvilken anvendelse det skal bruges til samt til hvilken model. Du kan samtidig også filtrere i brands, hvis du allerede har haft en god oplevelse med et af vores mange brands – vi sikrer dig dog altid en god kvalitet, da vi vælger vores brands ud fra dette! Find dine nye dæk og slanger her på siden – vi sørger selvfølgelig også for en hurtig levering hjem til dig!

Zefal, Vittoria og Specialized står bag flere forskellige produkter indenfor kategorien af cykeldæk og cykelslanger, herunder de foldbare cykeldæk med beskyttelse mod punkteringer, cykelslanger til racercykling og cykelslanger til road-racing. Det er også muligt at finde specielle Hometrainer-dæk / cykeldæk fra producenten Tacx. Vær dog opmærksom på, at hjemmetræner modellerne indenfor cykeldæk er udviklet specielt til at køre på en Hometrainer og at de dermed ikke er egnet til cykling udendørs.

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige, tøv da ikke med at kontakte os.