Cykelhjelme

Cykelhjelmene er en vigtig del af sikkerheden, når du er ude omkring på din cykel, og sikrer dig, at du får den bedste tur og kan nyde den til fulde.

Størrelsen på cykelhjelme måles i cm så man nemt at finde den rigtig størrelse cykelhjelm, en ting er størrelse en anden er selve pasformen i hjelmen der er forskellig fra hjelm til hjelm. Skulle pasformen på hjelmen ikke passe netop til dig har du altid 14 dage fortrydelseret når du køber cykelhjelm hos Bikesport.

Nedenfor kan du se vores store udvalg af cykelhjelme, hvor du både finder varianter til mænd, kvinder og børn. Cykelhjelmen er en del af dit cykeltøj, så du kan samtidig tage et kig på dette udvalg og opgradere garderoben.

Cykelhjelme

Varer 91 til 120 af 411 total

Filtre
 • Vare
 • Pris
Vare
 1. Abus Quin Sensor
  Sammenlign
  Abus Quin Sensor
  Tilbudspris 599,00 kr. Normalpris 599,95 kr.
 2. ABUS Regnovertræk hjelm - Toplight
  Sammenlign
  ABUS Regnovertræk hjelm - Toplight
  Tilbudspris 101,00 kr. Normalpris 139,00 kr.
 3. ABUS Scraper 3.0 ACE, signal orange cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Scraper 3.0 ACE, signal orange cykelhjelm
  Fra 393,00 kr. Normalpris 599,00 kr.
 4. ABUS Scraper 3.0 ERA, shiny black cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Scraper 3.0 ERA, shiny black cykelhjelm
  Fra 579,00 kr. Normalpris 809,00 kr.
 5. ABUS Scraper 3.0 velvet black Cykelhjelm
  Sammenlign
 6. ABUS Scraper 3.0, concrete grey cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Scraper 3.0, concrete grey cykelhjelm
  Fra 335,00 kr. Normalpris 449,00 kr.
 7. ABUS Scraper 3.0, signal orange cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Scraper 3.0, signal orange cykelhjelm
  Fra 335,00 kr. Normalpris 449,00 kr.
 8. ABUS Scraper 3.0, ultra blue Cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Scraper 3.0, ultra blue Cykelhjelm
  Fra 349,00 kr. Normalpris 449,00 kr.
 9. ABUS Scraper Kid 3.0 shiny black Cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Scraper Kid 3.0 shiny black Cykelhjelm
  Fra 275,00 kr. Normalpris 439,00 kr.
 10. ABUS Scraper Kid 3.0 shiny grey Cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Scraper Kid 3.0 shiny grey Cykelhjelm
  Fra 329,00 kr. Normalpris 439,00 kr.
 11. ABUS Scraper Kid 3.0 shiny orange Cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Scraper Kid 3.0 shiny orange Cykelhjelm
  Fra 275,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
 12. ABUS Scraper Kid 3.0 shiny pink Cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Scraper Kid 3.0 shiny pink Cykelhjelm
  Fra 275,00 kr. Normalpris 439,00 kr.
 13. Abus Skurb Ace Jaden Green Cykelhjelm
  Sammenlign
  Abus Skurb Ace Jaden Green Cykelhjelm
  Fra 449,00 kr. Normalpris 729,00 kr.
 14. Abus Skurb midnight blue Cykelhjelm
  Sammenlign
  Abus Skurb midnight blue Cykelhjelm
  Fra 469,00 kr. Normalpris 619,00 kr.
 15. Abus Skurb signal orange Cykelhjelm
  Sammenlign
  Abus Skurb signal orange Cykelhjelm
  Fra 399,00 kr. Normalpris 619,00 kr.
 16. Abus Skurb signal yellow Cykelhjelm
  Sammenlign
  Abus Skurb signal yellow Cykelhjelm
  Fra 499,00 kr. Normalpris 619,00 kr.
 17. Abus Skurb Titan Cykelhjelm
  Sammenlign
  Abus Skurb Titan Cykelhjelm
  Fra 469,00 kr. Normalpris 619,00 kr.
 18. Abus Skurb Velvet black Cykelhjelm
  Sammenlign
  Abus Skurb Velvet black Cykelhjelm
  Fra 499,00 kr. Normalpris 619,00 kr.
 19. Abus Smiley 2.0 Blue Car Cykelhjelm
  Sammenlign
  Abus Smiley 2.0 Blue Car Cykelhjelm
  Fra 299,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 20. Abus Smiley 2.0 camou blue Cykelhjelm
  Sammenlign
  Abus Smiley 2.0 camou blue Cykelhjelm
  Fra 299,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 21. abus Smiley 2.0 rose princess cykelhjelm
  Sammenlign
  abus Smiley 2.0 rose princess cykelhjelm
  Fra 258,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 22. Abus Smiley 2.0 royal purple Cykelhjelm
  Sammenlign
  Abus Smiley 2.0 royal purple Cykelhjelm
  Fra 269,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 23. abus Smiley 2.0, black space cykelhjelm
  Sammenlign
  abus Smiley 2.0, black space cykelhjelm
  Fra 299,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 24. abus Smiley 2.0, blue croco cykelhjelm
  Sammenlign
  abus Smiley 2.0, blue croco cykelhjelm
  Fra 279,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 25. abus Smiley 2.0, pink butterfly cykelhjelm
  Sammenlign
  abus Smiley 2.0, pink butterfly cykelhjelm
  Fra 264,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 26. abus Smiley 2.0, purple star cykelhjelm
  Sammenlign
  abus Smiley 2.0, purple star cykelhjelm
  Fra 259,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 27. abus Smiley 2.0, sparkling green cykelhjelm
  Sammenlign
  abus Smiley 2.0, sparkling green cykelhjelm
  Fra 249,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 28. abus Smiley 2.0, turquoise sailor cykelhjelm
  Sammenlign
  abus Smiley 2.0, turquoise sailor cykelhjelm
  Fra 268,00 kr. Normalpris 409,00 kr.
 29. ABUS Smiley 2.1 blue maritim Cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Smiley 2.1 blue maritim Cykelhjelm
  Fra 289,00 kr. Normalpris 439,00 kr.
 30. ABUS Smiley 2.1 blue mask Cykelhjelm
  Sammenlign
  ABUS Smiley 2.1 blue mask Cykelhjelm
  Fra 319,00 kr. Normalpris 439,00 kr.
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Cykelhjelme der gør dig sikker på vejen

At bruge cykelhjelm er ganske sund fornuft. Alle bør under alle omstændigheder eje en uanset alder. En cykelhjelm kan hurtigt blive et spørgsmål om liv og førlighed, hvis du kommer ud for et alvorligt cykelstyrt - eller gud forbyde det, skulle blive kørt ned i en ulykke. Cykelhjelmen beskytter én af dine vigtigste livsnerver – nemlig dit hoved og din hjerne. Derfor er det absolut vigtigt at prioritere at bruge en cykelhjelm af høj kvalitet samt at lære dine børn, hvor vigtigt det at bruge hjelm når de cykler –også når de ruller på rulleskøjter, skateboard, el løbehjul/alm. løbehjul, segboard mv.

Her er det altid vigtigt, at hovedet er godt beskyttet, uden en kvalitets cykelhjelm kan du risikere alvorlige hovedskader. Pas på dig selv og dine børn – køb en ordentlig cykelhjelm. Alt efter hvilken aktivitet der dyrkes, kan du købe en decideret skaterhjelm som er en smule anderledes udformet end en traditionel cykelhjelm, eller en rigtig racer cykelhjelm hvis du er prof rytter.

Få en sikker cykelhjelm med følgende råd:

 • Det skal være en EU-godkendt cykelhjelm
 • Den skal have en god pasform, der passer til dit hoved i omkreds
 • Den skal beskytte din pande og må ikke glide bagud
 • Den må ikke have fået slag - køb derfor aldrig en brugt hjelm!


Særligt til børn:
Den skal være nem at tage på selv og den skal kunne vokse med barnets hovedomkreds

Vi vægter sikkerheden rigtig højt hos Bikesport. Derfor er alle vores cykelhjelm-modeller produceret af anerkendte kvalitetsbrands for at sikre dig et godt og sikkert køb. Når det kommer til cykelhjelme, er der ofte en tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Og kvaliteten kan i mange tilfælde have betydning for, om du rent faktisk får taget den på, når du skal ud ad døren. En meget billig cykelhjelm kan være meget varm om sommeren, fordi den ikke er lavet med optimal ventilation og af materialer, som nemt overopheder hovedet. Hvad en du er på udkig efter en cykelhjelm til børn eller dig selv, så vælg en god model.

Læs mere om emnet "Cykelhjelm børn".

Husk også at beskytte og skåne dine øjne mod vind, insekter og skidt med et par gode cykelbriller. Når det blæser, eller solen skinner, så kan det være utroligt praktisk at bære et par beskyttende cykelbriller. Det fylder heller ikke meget at have med på turen – just in case.

Få en cykelhjelm der passer korrekt

Alle hjelme her på siden har en behagelig pasform og er produceret i gode materialer for at sikre den bedste komfort, da cykelhjelmen er med dig på cykelture i alle slags vejr. Men det er selvfølgelig stadig vigtigt, at du finder en, som sidder godt på netop dit hoved, og som du kan være stolt af at bære.

Cykelhjelmene varierer i model, som har en stor betydning for cykelhjelmens udseende. Så du kan altid med garanti finde en cykelhjelm, der passer til dine behov og din smag i forhold til farver og udseende. Bikesport har cykelhjelme i alverdens flotte farver og lækre designs. Vi har også cykelhjelme med fantastiske mønstre til de mindste hoveder.

Udover at være opmærksom på kvaliteten og designet er det også vigtigt at fokusere på, om din ny cykelhjelm sidder korrekt på dit hoved. Hvis cykelhjelmen er enten for smal eller for kort eller sidder ubehagelige omkring ørerne, kan du nemt få ondt ved ørerne eller i hovedet. Sørg derfor for, at den har den helt rigtige runding og udformning, som passer til dit hoved. Det er også vigtigt, at den føles behagelig, så er du nemlig sikret, at du ’gider’ tage den på, når du sætter dig op på cyklen.

Hvis du er i tvivl om dette, så er du altid velkommen i vores fysiske butik, hvor vores personale står til rådighed til at hjælpe og vejlede dig, så kan du blive helt sikker. Vores cykelkyndige personale kan vejlede dig uanset, om du leder efter en børnecykelhjelm, skaterhjelm, sporty cykelhjelme, mtb hjelme / fullface hjelm, racer cykelhjelm eller bare en helt almindelig cykelhjelm. Vi gør det nemt at finde cykelhjelme, som passer perfekt til dig og/eller din familie.

Mangler du andet tilbehør til dine cykelture, så se blandt andet vores cykelkurve, lygter eller låse. Hvis din ønskede vare er på lager, vil den blive leveret indenfor 1-3 hverdage, og der kan gå op til en uge, hvis den sendes fra vores leverandørs lager. Gå på opdagelse i vores udvalg af billige cykelhjelme.

Gode råd til brug af cykelhjelm til børn og voksne

Find en cykelhjelm-model, der passer dig. Du kommer kun til at bruge din cykelhjelm, hvis den sidder godt, og derfor er det ekstra vigtigt at finde en model, som du føler passer til dit hoved.

Som voksen er du et stort forbillede for unge mennesker og børn, som spejler sig i din adfærd. Hvis dine børn ser at deres forældre bruger cykelhjelm, vil de med stor sandsynlighed også være mere villige til at bruge deres børnecykelhjelm. Gør det derfor til en fast vane at bruge cykelhjelm, hver gang du stiger op på sadlen.

Gå efter cykelhjelme med god ventilation, så du ikke bliver for varm om hovedet, når du kører. På den måde bliver den igen mere komfortabel, især i sommervarmen, når du cykler fra sted til sted. Ventilationshullerne sikrer dig, at varmen ikke ophober sig ved dit hoved.

Vores sidste råd er, at du køber godkendte cykelhjelme efter EU-standarder, på den måde får du en optimal beskyttelse. Det er heldigvis let at anskaffe en EU-godkendt cykelhjelm. Alle cykelhjelme, der sælges i Danmark, skal nemlig være godkendte og leve op til den europæiske standard. Når du går efter godkendte EU-mærkninger af cykelhjelme, er du sikret, at din nye cykelhjelm opfylder alle krav om sikkerhed. Det er din sikkerhed som forbruger for, at du får en cykelhjelm, der rent faktisk kan redde dig eller dit barn, når det er nødvendigt.

Et ofte stillet spørgsmål – “Er det lovpligtigt at bruge cykelhjelm?”

Nej, det er ikke lovpligtigt at bruge cykelhjelm, men dog anbefaler vi under alle omstændigheder stadig, at du benytter en cykelhjelm, når du begiver dig ud på dine mange cykelture. Uanset hvor erfaren du er på jernhesten, er det den bedste måde at beskytte dit hoved på. Det er simpelthen ikke risikoen værd. Statistikkerne viser også at mange cyklister har taget rådene til sig om at anvende en cykelhjelm. Alene fra årene 2004 til 2019 er brugen af cykelhjelm steget med 46%. Ifølge sikkertrafik.dk er det i gennemsnit 82% af alle cyklende skolebørn, som anvender cykelhjelm. 

Så hvis du ikke allerede har en, så vil vi anbefale dig at finde en ny cykelhjelm her – så kan du nyde alle dine ture til fulde og give den fuld gas ned ad bakkerne.
Det her vidste du måske ikke: Det er dog lovpligtigt, at den førende af cyklen altid skal have begge fødder på pedalerne og mindst den ene hånd på cykelstyret.

Find din nye cykelhjelm her på Bikesport.dk

Køb cykelhjelme og tilbehør hos Bikesport

Udover et kæmpe udvalg af sikre, praktiske og pæne cykelhjelme har vi også valgt at have et masse lækkert tilbehør til alle vores cykelhjelme. Til cykelhjelme til børn har vi fx en hjelmhue, som er lavet specielt til at kunne være under cykelhjelmen og varme ørerne i de kolde vintermåneder. Derudover kan du finde hagebeskyttere til cykelhjelmens spænde, så den ikke generer din hage, samt ekstra cykelhjelmlygter, stropholdere og magnetspænder.

Vi mener, at uanset, hvilken form for cykelsport du er udøver af, vil du kunne finde en cykelhjelm, der dækker dine behov og din smag her på siden. Hvis du er i tvivl om, hvilken hjelm du bør købe, så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre i din søgen efter at finde den helt rigtige. Vi hjælper dig med at finde din næste cykelhjelm. Gå på opdagelse i de mange farver og modeller af forskellige hjelme nu.