Arbejdsstander

Find en arbejdsstand til cykel her. Vi har et cykel reparationsstativ til enhver slags cykel, uanset om du søger en cykel arbejdsstand eller en prepstand til din mountainbike, racercykel eller cross-cykel. Hos Bikesport kan du anskaffe dig lige det udstyr som du har brug for, når du skal arbejde med cykel vedligeholdelse eller cykelreparation.
Arbejdsstander

3 varer

Filtre
 • Placering
 • Vare
 • Pris
 • Mærke
Vare
 1. Krogsæt Med Kæde Til Ophæng
  Sammenlign
  Krogsæt Med Kæde Til Ophæng
  Tilbudspris 51,00 kr. Normalpris 79,95 kr.
 2. Topeak Prepstand Elite arbejdsstander
  Sammenlign
  Topeak Prepstand Elite arbejdsstander
  Tilbudspris 1.699,00 kr. Normalpris 2.199,95 kr.
 3. Topeak PrepStand ZX Arbejdsstand
  Sammenlign
  Topeak PrepStand ZX Arbejdsstand
  Tilbudspris 1.049,00 kr. Normalpris 1.499,95 kr.
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

En cykel arbejdsstand gør arbejdet lettere

Hvis du er entusiastisk omkring din cykel, så er det svært at undvære en cykel arbejdsstand hvor du nemt kan rengøre, vedligeholde og reparere din egen cykel, men evt. også familiens cykler. En cykel arbejdsstand vil dermed fungere som et reparationsstativ til cyklen, og vil hurtigt blive noget af det cykeltilbehør som du bliver rigtig glad for. Det er alt andet lige væsentligt lettere at arbejde med sin cykel, når man har en god cykel arbejdsstand.

En arbejdsstand til cykler findes i flere forskellige udgaver:

 • - Cykel arbejdsstand til permanent opstilling
 • - Foldbar og transportabel cykel arbejdsstand
 • - Arbejdsbord der fungerer som arbejdsstand til cykler
 • - Cykellift til ophæng af cykel

Afhængigt af hvilken type cykel du har, kan det være forskelligt hvilken type cykel arbejdsstand der er mest velegnet. Dernæst er det selvfølgelig også vigtigt at tænke over hvor meget plads du har til rådighed til en cykel arbejdsstand. Har du meget plads, så kan det være rart med et arbejdsbord, så du nemt kan gå hele vejen rundt om cyklen mens du arbejder på den. Har du derimod meget lidt plads, så kan det være at en cykellift er et klogere valg.

For de fleste vil et foldbart reparationsstativ til cykel være et oplagt valg, da det er nemt at tage med sig, fx hvis man skal på ferie, ud at rejse eller måske skal ud at køre cykelløb, hvor man også gerne vil have muligheden for, at kunne vedligeholde sin jernhest på en cykel arbejdsstand.

Et foldbart reparationsstativ til cykler er dermed hensigtsmæssigt, hvis du ikke selv skal foretage store reparationer, men blot har brug for at kunne arbejde let med cyklen, fx når du skal smøre og rengøre den.

Skal du derimod bruge en cykel arbejdsstand til en permanent opstilling, så bør du overveje et arbejdsbord eller en cykel arbejdsstand til permanent opstilling.


Et cykel reparationsstativ er svært at undvære

Hvis du bruger din cykel meget, så vil du også have brug for at vedligeholde og reparere din cykel i ny og næ - i så fald er et cykel reparationsstativ nærmest uundværligt. Et cykel reparationsstativ sikrer en god ergonomisk korrekt arbejdshøjde, så du ikke hele tiden skal bukke dig for at nå cyklen mens du arbejder på den.

Et cykel reparationsstativ kan bruges i mange anledninger:

 • - Reparation af cykel - især ved udskiftning af hjul, kæde, pedaler etc.
 • - Vask, rengøring og aftørring af cyklen efter brug
 • - Når kæde, lejer og nav skal smøres
 • - Ved generelle eftersyn og opstramning

Cykellift og ophæng er et smart alternativ

Skal du arbejde med din cykel på meget begrænset plads, så vil det give god mening at montere en cykellift i loftet. Med en cykellift vil du nemlig også kunne arbejde med cyklen i en optimal arbejdshøjde.

En cykellift til loftmontering, er ret nem at sætte op. Den består af to kæder med gummi-coatede kroge i enderne, som fastgøres på stellet, og som du dermed let kan hænge cyklen op med. Inden du kan hænge cykelliften op, skal du blot bore to huller med cirka 1 meters afstand, montere ravplugs og indsætte to kroge. Herefter kan du fæstne kæderne på krogene, og smide cyklen på krogene… vupti, du har nu en cykelstander i form af et ophæng med kæde og krog, som ikke tager noget gulvplads. Når du ikke bruger ophænget, kan du blot trække kæderne op, eller helt fjerne kæderne fra krogene indtil næste gang du skal bruge ophænget, så de ikke generer nogen i mellemtiden.