Continental Terra Trail ProTection 700x40 Foldedæk

Varenummer
4019238027075
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
På leverandørlager - Leveringstid: 2-6 dage
Tilbudspris 348,00 kr. Normalpris 479,00 kr.
Tubeless Ready Gravel foldedæk med et godt greb og god komfort,Terra Trail dækket har en lidt kraftigere knopstruktur på dækkassen en Terra Speed dækket og man kan derfor opleve bedre greb i vådt føre men lidt mere rullemodstande på hårdere underlag.

Med ProTection-teknologien som giver Continentals dæk med dette fire lag under slidbanen og tre i sidevæggene som gør dette muligt for hele dækket at opnår større modstandsdygtighed og bliver mindre sårbare over for skader. Det giver også dækket gode dæmpningsegenskaber og klæber godt til terrænet, selv på de hårdeste stier.

Med BlackChili Compound som er Continentals unikke Compound der er designet til at give den optimale blanding mellem fart, holdbarhed og greb. BlackChili Compound består blandt andet af særlige syntetiske gummier blandet med naturgummi til at forme højtydende slidbaneblandinger som derefter tilføjes sotpartikler, som igen er optimeret i form og overfladeegenskaber. BlackChili Teknologien er så unik, at dæk med BlackChili Compound produceres udelukkende i Continentals fabrik i Korbach Tyskland.
Yderligere information
Dæk Type Foldedæk, Tubeless
Dæk Compound BlackChili Compound
Dæk Størrelse 700x40
Vægt 460g
Anbefalet Dæktryk 44-73 psi