Brooks Flyer Carved Sadel - Black

Varenummer
5707965211827
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information

Udsolgt

På leverandørlager - Leveringstid: 2-6 dage
1.199,95 kr.
Denne sadel fra Brooks er ideel til pendling og cykelture. Brooks er kendt for deres kvalitet og har lavet sadler siden 1866.

Sadlen er lavet i 5 mm vegetabilsk garvet læder, som giver sadlen styrke, holdbarhed og et flot design. Læder som materiale er et naturligt åndbart materiale, der giver en unik form for velvære. Læderet er Nubuck-behandlet, hvilket betyder at det er blødere end standard læder, for at give mulighed for en kortere indbrudstid.

Denne model har et hul langs næsen for bedre at trykaflaste rytteren under kørsel. Udskæringen hjælper med at reducere atomisk ubehag.

Læderpladen er ophængt over sadelskinnen for at skabe et ophængt formstøbt sæde, som ligner en hængekøje. Dette design giver dig en skræddersyet varig komfort. Denne model har også fjedre for at give dig ekstra god komfort.

Flyer Carved sadlen er udstyret med en strop under sadlen, så sadlen kan strammes ind til den ønskede spænding og for at bevare sadelformen. Sadlen og dig bliver med tiden et, da sadlen vil forme sig efter rytterens unikke form.

Sadlen vejer 860g og har en let fremadsiddende kørestilling på omkring 60 grader.

Sadlen måler: L 275 x B 166 x H 87 mm.