• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Personligt Retul BikeFit

Bikefit

Bliv ét med din cykel.

Book dit bikefit her

 Bikefit – hvad er et bikefit?

Har du ikke hørt om det før, så er du måske ikke helt med på, hvad et bikefit egentlig er. Ultrakort sagt er det en proces, der hjælper dig til at blive ét med din cykel, undgå skader samt optimere din præstation og ikke mindst din køreglæde. Du skal derfor have din cykel og sædvanlige udstyr med, når du kommer.


Har du brug for en mere visuel gennemgang, så kan denne video guide dig igennem hovedpunkterne i bikefittet. Under videoen kan du læse en mere uddybende beskrivelse … og få et par gode råd med på vejen.

Tryk for at se video

Bikefit


Varighed, pris og kvalitet


Et bikefit er en dybdegående proces, som du hos Bikesport skal regne med tager ca. 2-3 timer, afhængig af hvad du og fitteren kommer frem til undervejs. Prisen er den samme uanset varighed og inkluderer et opfølgende check.


Vi bør måske lige nævne, at du rundt omkring måske kan finde bikefits, som tager helt ned til en time, og hvor prisen også er derefter. Vores erfaring er dog, at et bikefit tager tid, hvis man skal nå hele vejen rundt og opnå et resultat, som du bliver glad for i længden. Vi mener derfor, at tiden – og pengene – er givet godt ud ved et bikefit hos os.


Sådan foregår et bikefit hos os


Interview og øvelser


Den første times tid går med et interview, hvor du og vores fitter over en kop kaffe bl.a. vil gennemgå årsagen til, at du har valgt at få lavet et bikefit. Du får også en introduktion i, hvordan et bikefit hos os foregår, og hvad du kan forvente.


Bikefitteren vil spørge ind til dine styrker, svagheder, ambitioner, cykelstil, eventuelle smerter m.m. For at kunne hjælpe dig bedst muligt er vi nødt til at vide (næsten) alt om dig.


Denne del af bikefittet indeholder også en mere fysisk del, hvor du sammen med fitteren laver nogle øvelser for at få et overblik over din fysik, bevægelighed o.s.v.


Vi tager også en snak om din cykel, sko og øvrige udstyr for at afdække de muligheder og udfordringer, som kan opstå i forbindelse med de efterfølgende justeringer.


Opvarmning, måling og resultater


Nu går bikefittet ind i sin 2. time, og det er tid til at hoppe op på cyklen. Mens du varmer op, skriver fitteren rapport ud fra de ting, vi kom frem til under interviewet.


Når du er godt varm, skal vi i gang med at måle. Du får påsat dioder, som måler dine bevægelser, mens du cykler i forskellige tempi og positioner. Vores 3D-kamera modtager målingerne og omsætter dem til præcise informationer.


Baseret på disse finder vi sammen ud af, hvilke tiltag der skal til for at tilpasse din position med hensyn til optimering af tråd, hvilket forbedrer din cykeloplevelse. Det kan være justeringer på cyklen, skoindlæg m.m.


Med 3D-kameraet måler fitteren desuden din cykel op, så du får et præcist overblik over dens nye indstillinger. Det er ganske nyttig viden, som bagefter kan hjælpe dig med at indstille andre cykler, så du får samme gode køreoplevelse med dem uden nødvendigvis at skulle til et nyt bikefit.


Tak for denne gang og opfølgning


Du modtager efter bikefittet den rapport, som vores fitter udarbejdede under og efter dit besøg hos os. Rapporten indeholder alt, vi har talt om under bikefittet, målinger, billeder, resultater o.s.v.


For at få den fulde fornemmelse af justeringerne, skal resultatet af et bikefit altid gennemtestes ude i det virkelige liv, hvor adskillige andre faktorer kan spille ind. Så selvom vi ikke slipper dig før vi er færdige, oplever du måske, at det efter en testperiode er nødvendigt med efterfølgende justeringer. Bestil i så fald en tid til et opfølgende check, som jo er med i prisen – husk, at vi meget hellere vil have, at du kommer ind, end at du ikke føler du er kommet i mål med bikefittet.

 

Priser:

Bikefit Race eller MTB                           DKK 1.699,- Tilbud til 1.000

Bikefit Enkelt start / Tri                         DKK 1.999,-     

Re-bikefit race / MTB                            DKK 899,-

Den 2. cykel koster DKK 599 efter eksisterende bikefit rapport.