Basil Discovery Single Bag cykeltaske Black

Varenummer
8715019180439
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
På leverandørlager - Leveringstid: 2-6 dage
Tilbudspris 298,00 kr. Normalpris 379,95 kr.
Basil Discovery Single Bag cykeltaske Black

Sporty og praktisk cykeltaske fra Basil, som er lavet i vandafvisende polyester, så du bekymringsfrit kan cykle med den i regnvejr. Derudover medfølger der også et regnslag til tasken, så du kan sikre den endnu mere, hvis det skulle blive kraftigt regnvejr. Tasken er let og kompakt samt stilfuldt design.

Tasken har både bærehåndtag samt en aftagelig skulderrem, så tasken giver gode muligheder for også at bruge den, når du ikke har cyklen med rundt. Udover at tasken har god indvendig plads, så er der også frontlommer med lynlås og elastik foran, hvor der også kan opbevares ting. Tasken har også elastiklommer på siderne, som er gode til en drikkedunk eller paraply.

Tasken er nem og hurtig at montere og afmontere fra cyklens bagagebærer med Basil Hook-on system. Systemet fungere ved 2 kroge der blot hægtes fast til bagagebæreren. Systemet passer desuden til de fleste cykler.

Tasken måler L30 x B14 x H31 cm, og har en rummelighed på 9 L. Farven er sort med iøjenfaldende grønne detaljer, som giver et flot design. Derudover har tasken reflekterende detaljer på siden for større trafiksikkerhed, når det er mørkt.