Basil Discovery Double Bag cykeltaske Black

Varenummer
8715019180422
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
På leverandørlager - Leveringstid: 2-6 dage
Tilbudspris 405,00 kr. Normalpris 549,95 kr.
Basil Discovery Double Bag cykeltaske Black

Sporty og praktisk dobbelt cykeltaske fra Basil, som er lavet i vandafvisende polyester, så du bekymringsfrit kan cykle med den i regnvejr. Derudover medfølger der også et regnslag til tasken, så du kan sikre den endnu mere, hvis det skulle blive kraftigt regnvejr. Tasken har et let og kompakt samt stilfuldt design.

Tasken har god indvendig plads, og så er der også frontlommer med lynlås og elastik foran, hvor der også kan opbevares ting. Tasken har også elastiklommer på siderne, som er gode til en drikkedunk eller paraply.

Tasken er nem og hurtig at montere og afmontere fra cyklens bagagebærer med Basil Universal Bridge system, som er solide stropper der fastgøres til bagagebæreren. Systemet er nemt anvendeligt, samt passer det til de fleste cykler.

Hver taske måler L30 x B15 x H31 cm, og har en samlet rummelighed på 18 L. Farven er sort med iøjenfaldende grønne detaljer, som giver et flot design. Derudover har tasken reflekterende detaljer på siden for større trafiksikkerhed, når det er mørkt.