Atran Velo Cargo Jumbo Basket Forbagagebærer

Varenummer
7350006380839
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
På lager - klar til afsendelse
Tilbudspris 294,00 kr. Normalpris 329,00 kr.
Super smart og praktisk forbagagebærer fra Atran i aluminium med en træ bund. Den er perfekt il transport af tunge ting og store kurve/kasser. Bagagebæret har dimissionerne: Bredde: 44 cm og længde: 35 cm. Der medfølger de nødvendige stivere, beslag og bolte til montering.

Produktet passer til en del cykler, men primært shopping, citybikes og turist cykler. Din cykel skal have en hjulstørrelse på 26" eller 28" før bagagebæret passer. På rørbene findes der også et beslag så du kan fast montere en forlygte.

Bagagebæret er lavet i aluminium og passer dermed perfekt ind i det danske vejr, da aluminium ikke kan ruste. Boltene der følger med er i rustfrit stål. Den har en maksimum belsatsning på 10 kg.

Du skal være opmærksom på, at din cykles forhjul skal være monteret med møtrikker og din cykles forgaffelbro skal være med gennemgående hul, ellers kan bagagebæret ikke monteres. For at montere dette produkt skal du bruge følgende værktøj: Unbrako 3mm, Torx nøgle T25, ringgaffelnøgle 8, 10 og 15mm eller en svensknøgle med kærv på op til 15mm.

Specifikationer:

-Forbagagebærer
-Dimissioner: Bredde 44 cm og længde 35 cm .
-Fremstillet i aluminium og lakeret sort.
-Medfølgende bolte er i rustfrit stål.
-Max. belastning 10 kg.


Yderligere information
Placering For
Hjulstørrelse 26", 28" (700c)