Assos UMA GT Bib Short C2 Kvinde Cykelshorts

Varenummer
x108
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 901,00 kr. Normalpris 1.099,00 kr.

Lækker cykelbuks fra Assos til kvinder.


Denne lækre cykelbuks er lavet i Type.429 stof.Type.429 er dejlig fleksibelt og åndbart, der passer perfekt til sommerens vejr. Stoffet er komprimerende og kan støtte din krop og dine muskler. 


Shock-Absorb Damping Mono: Er en komprimerende skumpude i tykkelse på 11 mm.  Den er termoformet, der reducerer kamme og irrititation. Buksen har også 3D waffle. 3D Waffle er en trelags pude der øger åndbarheden i puden.  Puden har også 3D waffle. 3D waffle er en trelags pude der øger åndbarheden i puden.


C2 AEPD regularFit er baseret på Assos' performance race-modeller, men den er tunet med komfort med en mere behagelig zero-pressure talje. Denne kort version er kortere end de normale bib shorts fra Assos. 


X-frame er en A-affjedring arvet fra Dyora RS. Begrænser nedbøjningen på lænden for en sikker pasform, der stabilisere puden og hovedpanelet. Derudover har de ultra lette bengreb, 4,5 cm bengreb elastanbånd griber naturligt om dit lår, uden silikonebehandling, for at levere en glat og ultralet hold.