Assos RSR BIB Short S9 Targa Sort Cykelbuks

Varenummer
x104
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 1.876,00 kr. Normalpris 2.289,00 kr.

Top cykelbuks fra Assos.


Denne cykelbuks er lavet i Assos' Type.701 stof. Type.701 stof er et kompressor-tekstil der er unikt for Equipe RSR Bib Short. Den er defineret ved kompressionsstøtte, friktionsfri komfort og slidstyrke. Derudover modstår den også UPF 50+ stråler og lugt, mens de afkøles aktivt. Ossidia-indlæg supplerer Type.701 kompressionsstøtte med målrettet  stærk på følsomme områder, hvilket muliggør en ægte second-skind-pasform uden at ofre komfort. 


Equipe RS S9 Sundeck er en opdateret, lettere pude med minimeret aftryk, raffineret for at øge kølingen. Shock-Absorb Damping Mono: Er en komprimerende skumpude i tykkelse på 9 mm.  Den er termoformet, der reducerer kamme og irrititation. Buksen har også 3D waffle. 3D Waffle er en trelags pude der øger åndbarheden i puden.


Sundeck Superlight er et panel af blødt, komfortfokuseret stof der foran indsatsen øger luftstrømmen og eliminerer pres på de meste følsomme områder, hvilket tillader en mere aggressiv pasform på tværs af shortsene. 


Whirlkrater er Ligner KreaterCooler, men med perforeringer strategisk fordelt i hele puden og endda i selve skumlagene, hvilket skaber en hvirvelvind af kølende luftstrøm. 


Pasformen er aeroFit. Aerofit maksimerer den aerodynamiske hastighed, mens komforten prioriteres. Den inkluderer et lidt længere benlængde end Assos' RacingFit. 


Skingrip er kompressive benbånd og silikonegreb, der holder manchetterne og benpanelerne sikre, hvilket giver komprimerende støtte på tværs af låret med minimale overgangskanter mellem hud og shorts. 


A-Lock Engineering: Assos' rollBar bib-stropper, modificerede ergoBox og Butterfly-panel i et stykke forener kræfterne, når din vægt overføres til sadlen, hvilket sikrer friktionsfri komfort og stabilitet under din træning. 


Carbon Xbib er en A-ramme affjedring, der begrænser lodret stræk bagtil, hvilket sikrer en sikker pasform og stabiliserer puden. Dual-face Carbon reducerer tørretiden efter vask. Derudover har de ultra lette bengreb, 6 cm bengreb elastanbånd griber naturligt om dit lår, uden silikonebehandling, for at levere en glat og ultralet hold.