Assos RS BIB SHORTS S9 TARGA Sort Cykelbuks

Varenummer
x102
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 1.499,00 kr. Normalpris 1.729,00 kr.

God cykelbuks fra Assos.


Disse bukser er lavet i Assos' Type.441 stof. Dette stof er let komprimerede, silkeblødt materiale, der er mere slidstærkt end det typiske bib short materiale. Derudover køler der aktivt og beskytter mod UV-stråler samt modstår lugt. Ossidia er et højstrækbart materiale, der forbedrer åndbarheden, samtidig med at det strategiske aflaster presset på følsomme områder. 


Equipe RS S9 Sundeck er en opdateret, lettere pude med minimeret aftryk, raffineret for at øge kølingen. Shock-Absorb Damping Mono: Er en komprimerende skumpude i tykkelse på 9 mm.  Den er termoformet, der reducerer kamme og irrititation. Buksen har også 3D waffle. 3D Waffle er en trelags pude der øger åndbarheden i puden.


Sundeck Superlight er et panel af blødt, komfortfokuseret stof der foran indsatsen øger luftstrømmen og eliminerer pres på de meste følsomme områder, hvilket tillader en mere aggressiv pasform på tværs af shortsene. 


Whirlkrater er Ligner KreaterCooler, men med perforeringer strategisk fordelt i hele puden og endda i selve skumlagene, hvilket skaber en hvirvelvind af kølende luftstrøm. 


AEPD regularFit er lavet til bibshort med standardbenlængde. Hvert stofpanel, rem og søm er konstrueret stabilittet, komfort og ydeevne. 


A-Lock Engineering: Assos' rollBar bib-stropper, modificerede ergoBox og Butterfly-panel i et stykke forener kræfterne, når din vægt overføres til sadlen, hvilket sikrer friktionsfri komfort og stabilitet under din træning. 


Carbon Xbib er en A-ramme affjedring, der begrænser lodret stræk bagtil, hvilket sikrer en sikker pasform og stabiliserer puden. Dual-face Carbon reducerer tørretiden efter vask. Derudover har de ultra lette bengreb, 6 cm bengreb elastanbånd griber naturligt om dit lår, uden silikonebehandling, for at levere en glat og ultralet hold.