Assos Mille GTS BibShorts C2 Sort cykelbukser

Varenummer
ww9019
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 1.229,00 kr. Normalpris 1.499,95 kr.
Ny cykelbuks fra Assos lanceret i 2021. Med denne buks introducere Assos en ny generation af deres kendte Millie serie. Buksen fokusere på en total komfort formel. Disse bukser har revolutionerende bløde dobbeltlag GTS insert, træthedsreducerende tekstil og en forbedret pasform. GTS Insert er bløde dobbeltlag med dobbelt tætte memory skumpude med bikageark.

Derudover har buksen 3D Waffle, hvilket er en tre lags memory skum pude. Lagene er opdateret med deres KraterCooler system som øger åndbarheden i puden. KraterCooler er et system af mange små huller i fronten af puden. De små huller huller øger luftstrømme og holder dig køligere.

OSSIDIA-tekstilet - er udviklet specielt til MILLE GT. Dette stof finder den ideelle balance mellem friktionsfri komfort og muskelunderstøttende kompression. Denne fantastiske sammensætning er: ultratynde elastiske garn til muskelgreb, åndbarhed og en silkeagtig blød wrap langs din lænd og lår.

Assos har givet disse bukser deres "Butterfly Pattern". Butterfly Pattern er det primære tekstilpanel, som fuldt omvikler nedre ryg og ben og kommer sammen bagpå. Færre syninger fører til et mere ensartet hold og en øget komfort. superFlat Xbib er stropperne på disse Assos bukser. superFlat Xbib er et elastisk materiale - som er foldet over sig selv - og dermed danner en understøttende A-ramme, som leverer begrænset lodret strækning bagpå.

UltraLight Leg Grippers: Er en minimal silikone behandling, som holder shortsen på plads under din træning.

Materiale: 80% PA 20% EA.

Størrelse guide ses på de sidste billeder der skal måles flere ting (højde, hofter og talje).