Assos Mille GT BibShorts sort cykelbukser

Varenummer
ww9018
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 819,00 kr. Normalpris 999,95 kr.
En cykelbuks fra Assos hvor vægtet af komforten er høj. Disse cykelbukser er lavet i Assos' Type 429 Titanio-materiale. Dette materiale er slidstærkt, behageligt, et let komprimerende tekstil, der også har et 4-way strech for at maksimere elasticiteten. Den høje elasticitet giver dig en behageligt og et ensartet greb om dine ben.

Buksen har 3D Waffle, hvilket er en tre lags memory skum pude med 8 mm tykkelses. Lagene er opdateret med deres KraterCooler system som øger åndbarheden i puden. KraterCooler er et system af mange små huller i fronten af puden. De små huller huller øger luftstrømme og holder dig køligere.

Ryggen på buksen er lavet i deres Y7 Frame Carrier Design. Dette design består af brede og fleksible stropper, som ligger på ryggen som et Y. Dette design resultere i du får nogle stropper der er falde, stabile og som forsvinder mellem skulderbladene. Foran på buksen har Assos lavet deres "ZeroWaist", som giver en behagelig overgang fra dine mavemusklerne til det forreste stofpanel på bukserne. Dette øger komforten, men giver mindre pres på maven.

superFlat grippers sidder i buksebene så dine bukser forbliver på plads under hele turen. Bukserne har også reflekterende detaljer der øger din synlighed.

Materiale:74% PA, 18% EA, 8% Pl

Størrelse guide ses på de sidste billeder der skal måles flere ting (højde, hofter og talje).