Assos Mille GT Ultraz winter Bib Tights

Varenummer
ww4080
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 1.721,00 kr. Normalpris 2.099,00 kr.
Assos Mille GT Ultraz Winter Bib Tights

Er en lækker vinterbuks fra ASSOS som er lavet med vintertætte tekstiler som levere fantastisk isolering og åndbarhed. Denne model kommer med dobbeltslagbeskyttelse overalt og med et mem-branbacket frontpanel er Ultraz Assos mest beskyttende vinterbuks med regularFit.

Første lag i buksen er RX Heavy der er det stærke isolerende Robaik-tekstil. Derudover er der lagt et andet lag på ydre siden af buksen for optimal beskyttelse. Her har ASSOS brugt twinDeck konstruktion og anvendt NEOS ultra tekstil. Det er en ultratynd 2l sofstshell med PU-bundet membran der er vandtæt og 100% vindtæt. Dette sikre dine ben og glutes er beskyttet for alt slags vintervejr. Ryggen er lavet i RX light stoffet. Det sikre dig ekstra åndbarhed.

Buksernes pasform er i Assos regularFit-kategori. Det betyder at buksen er let komprierende hvor de skal være, dog er buksen ikke så stram som landevejs tøj. Stofpanelerne bøjes ved hvert pedalslag, de er lavet til at understøtte overbenets muskler, knæ og kalve imens de er i bevægelse. Puden kommer med 8mm plys hukommelses pude. Det giver dig varig komfort på dine ture. Puden er syet med omvendte sømme kun i RX-laget, der giver dig den den glateste følelse mod din hud.

Specifikationer:
8mm plys/hukommelses pude
RegularFit
RX Heavy på største delen af buksen - sikre dig varme under din træning
Ydrelag: NEOS ultra tekstil. Det er en ultratynd 2l sofstshell med PU-bundet membran der er vandtæt og 100% vindtæt.
RX Light på ryggen der sikre dig god åndbarhed
Refleks bånd ved læggene