Assos Mille GT GTO C2 Blackseries Short version Bibshorts

Varenummer
ww9230
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 1.860,00 kr. Normalpris 2.269,00 kr.
Dette er top modellen af Assos GT Mille serie. GTO C2

Superflat Xbib er selerne på denne model. De er Brede, fleksible og sømløse stropper, der omfavner kroppens konturer og er placeret nøjagtigt, hvor de skal være for maksimal stabilitet og støtte.

Foran på buksen har Assos lavet deres "ZeroWaist". Raw-cuttets kant skaber den jævneste, trykfri overgang mellem din hud og buksen. Dette øger komforten, men giver mindre pres på maven. Dette øger komforten, men giver mindre pres på maven. Losanga er en forlængelse er raw-cuttet. Losanga er Ultrasoft, fleksibelt panel, der eliminerer pres mod følsomme områder. Derudover har Mille GT Summers sømkonstruktion fjerner overskydende materiale for at fjerne rynker, der forårsager friktion

Puden i buksen er Assos GTO pude. Det er en 3-lags hukommelseskumkonstruktion med flere lag, tunet til uovertruffen komfort, åndbarhed og support. Puden har også 3D waffle. 3D waffle er en trelags pude der giver god åndbarheden i puden. Puden har en tykkelse på hele 11 mm. Pudens sidepaneler er ikke syet fast, hvilket gør det muligt for puden at flyde friktionsfrit under din krop.

Buksen kommer med Skin Grip. Skin Grip er en laserskåret kant og silikone prikgribere fastgør benpladerne i position uden tryk.