Assos Mille GT BIB Shorts C2 Cykelbukser

Varenummer
x101
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 901,00 kr. Normalpris 1.099,00 kr.

Lækker sommer cykelbukser fra Assos.


Disse cykelshort er lavet i deres Type.429 stof. Dette stof er super fleksibelt og godt åndbart til sommerens varme vejr. Derudover er stoffet komprimerende og støtte til dig, der gør bukserne perfekte et langt træningspas. 


Shock-Absorb Damping Mono: Er en komprimerende skumpude i tykkelse på 11 mm.  Den er termoformet, der reducerer kamme og irrititation. Buksen har også 3D waffle. 3D Waffle er en trelags pude der øger åndbarheden i puden.


C2 AEPD regularFit er baseret på Assos' performance race-modeller, men den er tunet med komfort med en mere behagelig zero-pressure talje. Strømlinet ydeevne til cykling hele dagen med en standardbenlængde. 


Zero-Pressure Waist er en innovation, der tilføjer plads i taljen med ny elastik, der reducerer fald og sikrer strech-og-retur. Derudover har de ultra lette bengreb, 6 cm bengreb elastanbånd griber naturligt om dit lår, uden silikonebehandling, for at levere en glat og ultralet hold.


X-frame er en A-ramme affjedring arvet fra MILLE GTS. Disse seler begrænser nedbøjningen på længden for en sikker pasform, der stabilisere puden og hovedpanelet.